Okulda sınıfınızı, evinizde odanızı sık sık havalandırmanızın faydaları nelerdir

Okulda sınıfınızı, evinizde odanızı sık sık havalandırmanızın faydaları nelerdir
Okulda sınıfınızı, evinizde odanızı sık sık havalandırmanızın faydaları nelerdir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Okulda sınıfınızı, evinizde odanızı sık sık havalandırmamızın pek çok faydası vardır. Kapalı alanlar oksijen yönünden fakirdir. Açık alanlarda ise oksijen seviyesi oldukça fazladır. Kişilerin dikkatinin dağılması, sıcak basması, nefes aldığında yetersiz kalması gibi durumlar oksijen yetersizliğinden kaynaklanan problemlerdir. Bu yüzden bulunulan ortamın havalandırılması tavsiye edilmektedir.

Havalandırma ile kişi kendine gelir ve vücudunda mevcut olan oksijen miktarı artış gösterir. Bu durumda kişi kendini dinç ve sağlıklı hisseder. Eğer uykusu geldiyse kısa sürede kendine gelmesi söz konusudur. Bu durumların hepsine bakıldığında sağlıklı bir süreç için gerekli olmaktadır.

3
1
2
1
2
2
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.