ÖSYM duyuru: YGS – LYS sonuçları kitabı yayımlandı!

ÖSYM duyuru: YGS – LYS sonuçları kitabı yayımlandı!
ÖSYM, LYS ve YGS ile ilgili pek çok bilginin barındıran Ortaöğretim Kurumlarına Göre 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Sonuçları kitabını paylaştı.

ÖSYM’nin 5 Şubat 2016 tarihli duyurusuna göre “Ortaöğretim Kurumlarına Göre 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Sonuçları” kitabı erişime açıldı. Söz konusu kitaba ve bölümlerine aşağıdaki bağlantıdan direkt olarak erişebilirsiniz. Kitap ile LYS ve YGS özet tabloları, okullar ve ham puan dağımlıları gibi bilgilere erişebilirsiniz.

LYS – YGS sonuçları kitabı için tıklayınız

ÖSYM’NİN ÖSYS SONUÇLARI DUYUSU

“Ortaöğretim Kurumlarına Göre 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Sonuçları” Kitabının Yayımlanması

“Ortaöğretim Kurumlarına Göre 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Sonuçları”Kitabı, 05.02.2016  tarihinde saat 15.00′den itibaren ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır.

Adaylara ve ilgililere saygıyla duyurulur.”

Kaynak:

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.