ÖSYM Ek Yerleştirme Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor

ÖSYM Ek Yerleştirme Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor
ÖSYM, ek yerleştirme sonuçları... Ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM LYS Ek Yerleştirme sonuçları açıklanıyor. Ek Yerleştirme sonuçları açıklandı mı?

LYS Ek yerleştirme tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? LYS ek yerleştirmede tercih yapan adaylar dört gözle ek yerleştirme sonuçlarını bekliyor. Peki ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak. LYS ek yerleştirme tercih işlemleri 25 Eylül - 30 eylül 2013 tarihleri arasında yapıldı.

EK YERLEŞTİRME TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK

2013-ÖSYS Ek Yerleştirme sonuçlarının 7 Ekim 2013'ye kadar açıklanması bekleniyor.
Kayıtlar da, sonuçların açıklanmasından sonra 5 gün içinde yapılacak. Yerleşen adaylar için, yurt ve kredi burs için ek başvuru hakkı verilecek.

LYS ek yerleştirme tercih işlemleri 30 Eylül 2013 günü sona erdi.

ÖSYM milyonlarca öğrencinin girdiği  YGS ve LYS sınav sonuçlarını rekor kırarak kısa bir sürede açıklamıştı. ÖSYM'nin Ek Yerleştirme tercihlerini ise cuma gününe kadar açıklanması bekleniyor.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.