ÖSYM YGS Sınav Giriş Yerleri Tıkla Öğren 2013

ÖSYM YGS Sınav Giriş Yerleri Tıkla Öğren 2013
YGS giriş yerleri ÖSYM tarafından Mart ayının ilk haftasında açıklanacak.

24 Mart 2013 tarihinde yapılacak 2013 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) başvuran adayların, sınavlara girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri en geç mart ayının ilk haftasına kadar tamamlanacaktır.

Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgelerini başvuru yaptıkları her YGS için , TC Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacaktır. Başvuru yapılmayan YGS için Sınava Giriş Belgesi düzenlenmeyecektir.Sınava Giriş Belgeleri adayların adreslerine ayrıca gönderilmeyecektir.

YGS’ye girecek olan üniversite adayları haliyle sınava hangi okulda gireceklerini merak ediyorlar. . ÖSYM ( Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ) tarafından 2013-YGS’ye giriş yerleri en geç mart ayının ilk haftasında açıklanacak.  ÖSYM sınava giriş yerleri açıklandığında bu sayfada yer alacak. Aşağıdan aday işlemleri menüsünden sınav giriş yerinizi öğrenebilirsiniz.. Sayfamızı takip ediniz.

2013 YGS Giriş Belgesi için tıklayınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.