ÖSYS LYS Ek Yerleştirme Kılavuzu Yayınlanıyor 2013

ÖSYS LYS Ek Yerleştirme Kılavuzu Yayınlanıyor 2013
ÖSYM ek yerleştirme kontenjanlarını derledi, son hazırlıklar yapılıyor.

2013 ÖSYS ek tercih kılavuzu en geç 23 Eylül Pazartesi gününe kadar açıklanmış olacak. Ek yerleştirme kılavuzu ve ek tercih kontenjanlarına göre bir üniversiteye yerleşen adayların kayıtları da ekim ayının ilk haftasında tamamlanmış olacak.

Üniversite adaylarının merakla beklediği LYS Ek Yerleştirme kılavuzu ne zaman yayınlanıyor? Tercih kılavuzlarının yayınlanması ve başvuru tarihleri olarak 23 Eylül’den sonra başlaması bekleniyor. Cevabını aradığınız bu bilgilere yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Üniversite kayıtları 1 Eylül Cuma günü son bulurken, açıkta kalan öğrenciler dikkatlerini ek yerleştirmelere vermiş durumda. Kayıt hakkı kazanan öğrenciler, LYS 2013 yerleştirme sonuçlarına göre tercih ettikleri bölümlerle ilgili, 02-06 Eylül tarihleri periyodunda işlemlerini gerçekleştirdiler.

Lisans ve önlisans programlarında boş kalan kontenjanlarda şansını denemek isteyen adaylar için ek yerleştirme kılavuzu yol gösteriyor. Üniversitelerin boş kontenjanlarını açıklamaları halinde, önümüzdeki 1 hafta içerisinde umutlu bekleyişin son bulacağı tahmin ediliyor. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) ek kontenjan kılavuzunu Eylül ayı sonuna kadar resmi sitesinde duyuracaktır. Kılavuzu inceleyen adaylar tercihlerini yapabileceklerdir. 2013 LYS Ek Yerleştirme Kılavuzu yayınlandığında adaylara anında sitemizden net bilgi verilecektir. Boş kontenjanlar ve ek yerleştirme ile ilgili merak ettiklerinize buradan ulaşabilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.