Oyun alanlarında en çok hangi oyun aracıyla oynamaktan hoşlanırsınız

Oyun alanlarında en çok hangi oyun aracıyla oynamaktan hoşlanırsınız
Oyun alanlarında en çok hangi oyun aracıyla oynamaktan hoşlanırsınız bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Salıncakta sallanmaktan ve kaydıraktan kaymaktan hoşlanırım. Çocukların eğlenmek için üzerlerindeki enerjiyi atmak için aileleriyle birlikte güzel havalarda çıkıp gezebilecekleri çocuk park alanları bulunmaktadır. Bu çocuk park alanlarında salıncak, tahterevalli, kayacak, jimnastik aletleri, spor aletleri bulunmaktadır. Bunlardan en çok jimnastik aletleriyle ve salıncakla oynamayı severim.

Oyun alanlarında en çok macera parkurunda oynamayı, salıncakta sallanmayı, top havuzuna dalmayı severim. Çünkü macera parkuru beni heyecanlandırıyor koşuyorum, zıplıyorum istediğim gibi özgürce hareket ediyorum. Duvarlara çarpabiliyorum çünkü hepsi sünger kaplı, düşmekten veya yaralanmaktan korkmuyorum, salıncaklar var birde mesela hızla sallanabiliyorum neredeyse uçabiliyorum. Daha büyük olan oyun alanlarında ise hız trenleri var onları da çok seviyorum biraz korkuyorum ama seviyorum aniden yukarıdan aşağıya inmek içimi kaldırıyor ama yine de seviyorum.

9
3
6
2
6
4
12
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.