Oyun araçlarını güvenli kullanmak için neler yapmalısınız

Oyun araçlarını güvenli kullanmak için neler yapmalısınız
Oyun araçlarını güvenli kullanmak için neler yapmalısınız bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Oyun araçlarını güvenli kullanmak için kask, dizlik ve dirseklik gibi korumalıkları her zaman kullanmalıyız. Mesela kaydıraktan kayarken ellerimizi kesinlikle bırakmamalıyız. Hareket halinde olan salıncağın önünden ya da arkasından geçmemeliyiz. Aynı şekilde tahterevalliye arkadaşlarımız ile bindiğimiz zaman, mutlaka sıkıca tutunmalıyız.

Oyun alanlarında bu gibi kurallara uyar isek o zaman güvenli ve sağlıklı şekilde eğlenceli bir vakit geçirebiliriz. Bu sadece kendimiz için değil ayrıca arkadaşlarımız için de çok önemlidir. O yüzden eğer oyun araçlarını güvenli şekilde kullanmayan arkadaşlarımız var ise, bunları mutlaka kibar bir şekilde uyarmalıyız. Daha sonra bu oyun alanı içerisindeki oyun araçlarını nasıl kullanmaları gerektiğini anlatmalıyız.

Aynı zamanda hareketli olan birçok farklı oyun aracını çok dikkatli şekilde kullanmamız gerekir.

  • Bisiklet
  • Kaykay
  • Kızak

Bu ve benzeri hareketli araçları mutlaka güvenli şekilde kullanmamız önemlidir. Özellikle çok hız yapmamaya dikkat etmeliyiz. Aynı zamanda bu araçları kullanırken kask ve dizlik ve dirseklik gibi korumalıkları her zaman kullanmalıyız. Böylece yanlışlıkla düştüğümüz zaman vücudumuzun gerekli kısımlarını korumuş oluruz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.