Özür Grubu Atama Sonuçları 2013

Özür Grubu Atama Sonuçları 2013
Öğretmenlerin Eş, sağlık ve öğrenim özründen tayin isteyen öğretmenlerin 2013 özür grubu atama sonuçları açıklanıyor. Başvuruları 20-23 Ağustos tarihleri arasından alınan özür durumu atama sonuçlarını bugün yani 26 Ağustos 2013 Pazartesi günü Milli Eğitim

Özür Grubu Atama Sonuçları 26 Ağustos 2013

Öğretmenlerin sağlık,öğrenim ve eş durumu atama sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı atama birimi tarafından açıklanacak. Öğrenim, Sağlık ve Eş durumundan tayin isteyen binlerce öğretmen tatlı bir bekleyiş içerisinde. Özür grubu atama sonuçları ne zaman açıklanacak ? Tahminimize göre özür durumu tayin sonuçları 26 Ağustos Pazartesi günü “öğleden sonra” açıklanacaktır. Ataması çıkan öğretmenlerimizin kararnameleri ertesi gün İl Milli Eğitim müdürlüklerine gönderilmeye başlanacak. Kararnameler doğrultusunda eski okullarıyla ilişiklerini kesen öğretmenler yeni okullarına giderek göreve başlayabileceklerdir.

Öğretmenlerin Eş Sağlık Öğrenim Özrü Atama Sonuçları Açıklandığında Bu sayfada Olacak

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.