Özür Grubu Atama Sonuçlarına Göre Yerleşemeyenler İçin Çifte Standart

Özür Grubu Atama Sonuçlarına Göre Yerleşemeyenler İçin Çifte Standart
Bugün (26 Ağustos 2013 Pazartesi) öğretmenlerin eş, sağlık ve öğrenim özrü durumundan atama sonuçları belli olacak. Özür grubu atama sonuçları açıklanmaya dursun, edinilen bilgilere göre 2013 özür grubu atama sonuçlarına göre puan ya da kontenjan yetersiz

Bilindiği üzere bazı branşlarda kimi iller büyük sıkıntı içerisindedir. Özellikle sınıf öğretmenliğinde özür grubu başvurularında kontenjanlar talebi karşılayamamakta. Bu noktadan hareketle baktığımızda ataması yapılmayan öğretmenlerin olacağı aşikardır. İşte Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) geçen yıl yaptığı gibi bir ek atama ve formül ile eş durumundan ataması çıkmayan öğretmenlerimizin mağduriyetini çözmeye çalışacak.  İşte bu atamalarda sadece eş durumundan mağdur olanların sorunları çözülecek. Sağlık özründen dolayı ataması çıkmayanlar için nasıl bir uygulama yapılacağı belli değil ancak öğrenim özrü bu ek atama başvurusunun dışında bırakılacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.