PAEM sonuçları açıklandı

PAEM sonuçları açıklandı
Polis Akademisi, amirlik eğitimi sınav sonuçlarını açıkladı.

2015 YILI İLK DERECE AMİRLİK EĞİTİMİ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne Emniyet Mensubu adaylar arasından 950 erkek, 50 kadın aday olmak üzere toplamda 1000 PAEM İlk Derece Amirlik Eğitimi öğrenci adayı alımı için yapılan sınav sonuçları açıklandı.



Emniyet Genel Müdürlüğünün, amir ihtiyacını karşılamak üzere meslek mensuplarından 950'si erkek, 50'si kadın olmak üzere toplam 1000 PAEM İlk Derece Amirlik Eğitimi öğrenci adayı alımı için Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan sınav sonuçları açıklandı.

Başarı sıralaması, adayların aldığı en yüksek puandan aşağı doğru yapıldı. Polis Amirleri Eğitimi Merkezinde (PAEM) eğitime alınacak meslek mensubu asıl adayların sayısına göre ilgili mevzuat uyarınca % 30 oranında yedek aday belirlendi.

Adaylar sınav sonuçlarını, Emniyet Genel Müdürlüğünün http://www.egm.gov.tr/ internet sitesi ile Polis Akademisi Başkanlığının http://www.pa.edu.tr/ internet sitesinden T.C. kimlik numarası ve sekiz rakamlı doğum tarihini girerek öğrenebilecekler. Bu açıklama, Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Giriş ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliği hükümleri uyarınca adaylara tebliğ niteliğinde olup, sınav sonuçları hakkında ayrıca açıklama ve adayların kendilerine yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Asıl olarak başarılı olan adaylar en geç 24/02/2016 Çarşamba günü saat:17.00'ye kadar bizzat veya birimleri aracılığıyla kayıt başvurularını Elmadağ Polis Meslek Eğitim Merkezine yapacaklardır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


PAEM İlk Derece Amirlik Eğitimi sınav sonuçları için TIKLAYINIZ


PAEM EMNİYET MENSUBU ADAYLAR İLK DERECE AMİRLİK EĞİTİMİ SINAVI SONUÇ AÇIKLAMA VE EĞİTİME BAŞLAMA TAKVİMİ

KONU

TARİH

TARAF

İŞLEM

SONUÇLARIN AÇIKLANMASI

19.02.2016

POLİS AKADEMİSİ

PAEM

POLİS AKADEMİSİ İNTERNET SAYFASINDAN ASİL VE YEDEK ADAYLARIN DUYURULMASI

GEÇİCİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN ELMADAĞ POMEM'E BAŞVURU YAPILMASI

20.02.2016

İLE

24.02.2016

GÜNÜ

SAAT 17.00'YE KADAR

ELMADAĞ POMEM

GEÇİCİ KAYIT İŞLEMLERİN YAPILMASI İÇİN ASIL ADAYLAR BİZZAT GELEREK VEYA BİRİMLERİ ARACILIĞIYLA 24.02.2016 GÜNÜ SAAT 17.00'DEN ÖNCE ELMADAĞ POMEM'DE OLACAK ŞEKİLDE EĞİTİME KATILACAKLARINA DAİR BAŞVURULARINI YAPACAKLARDIR. BU TARİH VE SAATE KADAR BAŞVURUDA BULUNMAYAN ADAYLARIN HİÇ BİR MAZERETLERİ KABUL EDİLMEYECEK VE YERLERİNE SIRASIYLA YEDEK ADAYLAR ÇAĞRILACAKTIR.

GEÇİCİ KAYIT LİSTESİNİN OLUŞTURULMASI VE PAEM'E İLETİLMESİ

25.02.2016

ELMADAĞ POMEM

GEÇİCİ KAYIT LİSTESİ OLUŞTURULACAK VE PAEM'E İLETİLECEKTİR.

YEDEK ADAYLARIN ÇAĞRILMASI

26.02.2016

POLİS AKADEMİSİ

PAEM

KAYIT YAPTIRMAYAN VEYA EĞİTİME KATILAMAYACAK OLAN ASİL ADAYLARIN YERLERİNE YEDEK ADAYLAR ÇAĞRILACAKTIR.

ÇAĞRILAN YEDEK ADAYLARIN BAŞVURU TARİHİ

27/28/29.02.2016

ELMADAĞ POMEM

ÇAĞRILAN YEDEK ADAYLAR EN GEÇ 3 GÜN İÇERSİNDE (29.02.2016 GÜNÜ SAAT 17.00 'E KADAR) BİZZAT VEYA BİRİMLERİ ARACILIĞIYLA ELMADAĞ POMEM'E BAŞVURULARINI YAPACAKLARDIR. BELİRTİLEN SÜREDE GELEREK BAŞVURUDA BULUNMAYANLARIN YERLERİNE SIRADAKİ YEDEK ADAYLAR ÇAĞRILACAKTIR.

EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLAMA

07.03.2016

ELMADAĞ POMEM

KAYITLARI YAPILAN ADAYLAR 07.03.2016 GÜNÜ SAAT 08.00 'DE ELMADAĞ POMEM' DE HAZIR OLACAKLARDIR.

ADAYLAR YANLARINDA TÖREN KIYAFETİ, GENEL HİZMET YAZLIK, KIŞLIK RESMİ KIYAFETİ VE BUNLARIN AKSESUARLARI, EŞOFMAN VE SPOR AYAKKABI GETİRECEKLERDİR.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.