PASSOLİG Kart nedir

PASSOLİG Kart nedir
Tüm bu etkilerin yanı sıra PASSOLİG Kart ile kişilerin ulaşım, alışveriş vb. gibi günlük ihtiyaçların sadece tek bir kart üzerinden gerçekleştirerek hayatlarına kolaylık getirmesi hedeflenmektedir.

Sıkça Sorulan Sorular

Futbolda neden elektronik bilet sistemine geçildi?

6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun ile uygulamaya alınan Elektronik Bilet Sistemi ile sporda şiddet olaylarının azaltılması, insanların küfür ve şiddetin olmadığı tribünlerde karşılaşmaları seyredebilmesi, biletsiz seyircilerin giriş yapmasının önlenmesi, çocuk ve kadınların daha çok stadyumlara gelmesinin sağlanması, şiddete ve olumsuz tezahüratlara sebep olan bireylerin tespit edilerek müsabakalardan men edilmesi ve karaborsa bilet satışını engellemek amaçlanmaktadır.

Tüm bu etkilerin yanı sıra PASSOLİG Kart ile kişilerin ulaşım, alışveriş vb. gibi günlük ihtiyaçların sadece tek bir kart üzerinden gerçekleştirerek hayatlarına kolaylık getirmesi hedeflenmektedir.

PASSOLİG Kart nedir?

Taraftarlara, kuyruk beklemeden, hızlı, güvenli bir şekilde stadyumlara giriş imkanı, kulüplere ise taraftarlarını tanıma ve yeni gelir alanları oluşturma imkanı sağlayan, ayrıca yaygın üye işyeri ağı ile istediğiniz yerden alışveriş imkanı sunan, kişiye özel kampanyalar ile hayatınızı zenginleştiren, ayrıcalıklı ek hizmetleri ile hayatınızı kolaylaştıran bir karttır.

PASSOLİG Kredi Kartı, PASSOLİG Banka Kartı ve PASSOLİG Cüzdan Ön Ödemeli Kart çeşitleriyle tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

PASSOLİG Kart’ın avantajları nelerdir?

Taraftarlara, kuyruk beklemeden, hızlı, güvenli bir şekilde stadyumlara giriş imkânı sağlar. Kart etrafında tesis edilen ekosistem, güvenli, kolayca erişilebilir bir geçiş/kontrol sistemi ile birlikte, bu sistem içerisindeki kart sahiplerine, katma değerli hizmetler sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Hızlı ve güvenli bir şekilde stadyuma giriş yaparsınız.

Biletiniz kartınıza yüklenir.

Bilete kolayca ulaşıp, Türkiye genelindeki binlerce noktadan size en yakın olanından biletinizi alabilirsiniz.

Farklı sektörden lider markaların size özel promosyon ve indirimlerinden yararlanırsınız.

Ulaşım anlaşmalı olduğumuz illerde kartınızı toplu taşımada kullanırsınız varsa ulaşımda geçerli indirimlerinizi tanımlarsınız.

Eğer isterseniz kartınızı kredi kartı olarak kullanabilirsiniz.

Tuttuğunuz takımın lisanslı ürünlerine yurt içi ve yurt dışı her yerden kolayca erişebilirsiniz.

PASSOLİG Kart’a nasıl başvurulur?

Hemen sitemizde bulunan başvuru formunu doldurun.

SMS ile cep telefonunuza gönderilen şifreyi formda ilgili bölüme girin.

Tuttuğunuz takıma göre istediğiniz PASSOLİG Kart seçiminizi yapın.

Kart üzerinde yer alacak fotoğrafınızı sisteme yükleyin ya da yeni bir fotoğrafınızı çekip sisteme yükleyin.

Son olarak adres, teslimat ve ödeme bilgilerinizi seçin ve işlemi tamamlayın.

PASSOLİG Kart’ınız evinize gelsin.

PASSOLİG Kart’ta birden fazla takım logosu olabilir mi?

PASSOLİG Kart üzerinde yalnızca bir takımın logosu bulunabilir.

PASSOLİG Kart'ımın üzerindeki kulubün maçları dışındaki farklı takımların maçlarına da giriş yapabilir miyim?

PASSOLİG Kartlar ile logodan bağımsız olarak tüm stadyumlara giriş sağlayabilirsiniz. Ancak maç öncesinde karşılaşmanın oynandığı ev sahibi takımın ve TFF’nin vereceği kararlara bağlı kalarak stadyuma girebilecek logolu kartlar önceden belirlenebilir.

PASSOLİG Kart’ı nerelerde kullanabilirim?

PASSOLİG Kart’ı, stadyum girişlerinde, anlaşmalı olduğumuz kurumların idaresindeki şehir içi toplu ulaşımda, alışverişte yani yurt içi ve yurt dışı pek çok noktada dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

PASSOLİG Kart ücretli mi?

14.04.2011 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe alınan 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun’da yer alan hükümler nedeniyle uygulamaya giren E-Bilet sistemine uygun üretilen PASSOLİG Kartlar'ından yıllık olarak e-bilet kullanım vizeleme ücreti tahsil edilir. Kulüp bazında 15 TL ve 25 TL olarak iki farklı yıllık vizeleme ücreti mevcuttur. Tahsil edilen tutarın 7,95 TL’si kart plastik bedeli maliyetini karşılaması için kartı ihraç eden kurum tarafından alınırken geri kalan tüm tutar TFF üzerinden kulüplere aktarılmaktadır. 25 TL yıllık E-Bilet vizeleme bedelli kulüp kartlarında kulüplere 17,05 TL, 15 TL yıllık E-Bilet vizeleme bedelli kartlarda ise kulüplere 7,05 TL gelir aktarılmaktadır.

PASSOLİG Kart için nakit ödeme seçeneği nasıl çalışır?

Başvurusu sırasında verilen referans numarası ile PTT, Yetkili İşlem Merkezi (sadece İstanbul için) ve N’Kolay İşyerleri’nden ödeme yapılabilirsiniz. Ayrıca diğer bankalardan gönderim yapılabilir. EFT ile gönderim için herhangi bir bankanın para transferi yapabileceğiniz kanalından (internet şube, telefon şube, şube vb) Banka adı Aktif Bank seçilmelidir, Şube 997, Hesap no alanına TC Kimlik numaranız ve Alıcı adına kendi ad ve soyad bilgileriniz yazarak ödeme yapabilirsiniz.

Nakit ödeme, yalnızca TC uyruklu başvuru sahiplerine sunulan bir seçenektir.

PASSOLİG Kart için gereken fotoğraf nasıl olmalıdır?

6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun ile uygulamaya alınan Elektronik Bilet Sistemi gerekliliği olarak yüzde alın, gözler, burun, ağız ve çene net görüldüğü fotoğraflar kabul edilecektir.

Yabancı uyruklu kişiler PASSOLİG Kart sahibi olabilir mi?

Yabancı uyruklu kişilerin de 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında stadyumlara giriş yapabilmek için elektronik kart alması gerekmektedir. Yabancı uyruklu kişiler, sitemizdeki başvuru formunu doldurarak PASSOLİG Kart sahibi olabilir.

Yabancı uyruklu kişilere yalnızca PASSOLİG Cüzdan Ön Ödemeli Kart seçeneği sunulmaktadır.

18 yaşından küçük kişiler PASSOLİG Kart sahibi olabilir mi?

18 yaşından küçükler, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında stadyumlara giriş yapabilmek için elektronik kart alması gerekmektedir. 18 yaşından küçükler, sitemizdeki başvuru formunu kendileri doldurarak PASSOLİG Cüzdan Ön Ödemeli Kart sahibi olabilir. Kartınızı sadece PTT şubelerinden veya stadyum gişelerinden teslim almak istendiğinde velininde kart sahibinin yanında olması gerekmektedir.

PASSOLİG Kart’ımı aldığımda hemen kullanmaya başlayabilir miyim?

Kartınız güvenliğiniz nedeni ile kullanıma kapalı gönderilir. Kartınızı teslim aldığınıza dair bilgi kuryeden tarafımıza iletildiğinde kartınız otomatik olarak kullanıma açılır. Dilerseniz kartınızı teslim aldıktan sonra 0 (850) 724 33 44 PASSOLİG İletişim Merkezi’ni arayarak, dilerseniz cep telefonunuzun kısa mesaj kısmına “Şifre” yazıp bir boşluk bırakıp kart numaranızın son 4 hanesini ve bir boşluk daha bırakıp kartınızın arka yüzünde bulunan 3 haneli CVV numarasını yazıp 6033’e göndererek PASSOLİG Kart’ınızın şifresini alıp kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.

PASSOLİG Kart şifremi nasıl alabilirim?

PASSOLİG Kart’ınızı teslim aldıktan sonra 0 (850) 724 33 44 PASSOLİG İletişim Merkezi’ni arayarak ya da cep telefonunuzun kısa mesaj kısmına “Şifre” yazıp bir boşluk bırakıp kart numaranızın son 4 hanesini ve bir boşluk daha bırakıp kartınızın arka yüzünde bulunan 3 haneli CVV numarasını yazıp 6033’e göndererek PASSOLİG Kart’ınızın şifresini alabilirsiniz.

Maç günü PASSOLİG Kart’ımı unutursam ne olacak?

Kartı henüz kurye tarafından kendisine teslim edilmemiş taraftarlar maç günü stadyum gişelerinden “TEK GİRİŞLİK PASS KART” alarak bilet alabilecekler veya almış oldukları bileti bu karta yükletip maça girebilecekler. Kartı yanında olmayan, kartını çaldırmış, kaybetmiş kartı zarar görmüş (kırılmış vb.) taraftarlar da 5 TL karşılığında “TEK GİRİŞLİK PASS KART” alabilecekler.

PASSOLİG Kredi Kartı ekstrem e-posta ile de gönderilebilir mi?

Evet, 0 850 724 33 44 PASSOLİG İletişim Merkezi’ni arayarak veya PASSOLİG İnternet Şubesi'ni ziyaret ederek ekstrelerinizin güncel e-posta adresinize gönderilmesi talebinde bulunabilirsiniz. Üstelik e-posta ile gönderilen ekstreler için sizden ücret talep edilmez.

Ekstre borcumu nereden öğrenebilirim?

Kartınıza ve kullanımına ilişkin bilgiler ile kart borcunuzu ATM’lerden, 0 (850) 724 33 44 PASSOLİG İletişim Merkezi’nden, PASSOLİG İnternet Şubesi’nden öğrenebilirsiniz. Dilerseniz www.passolig.com.tr’yi ziyaret ederek ekstrelerinizin güncel e-posta adresinize gönderilmesi için talimat verebilirsiniz.

Nakit ihtiyacımı PASSOLİG Kredi Kartı’ımla karşılayabilir miyim?

Evet kredi kartı özelliği taşıyan PASSOLİG Kartları ile acil para ihtiyacınızı yurt içi ve yurt dışı tüm ATM’lerden, 0 850 724 33 44 PASSOLİG İletişim Merkezi'nden ya da PASSOLİG İnternet Şubesi’nden anında karşılayabilirsiniz.

Nakit Avans nedir?

Nakit Avans, günlük nakit ihtiyaçlarınız için PASSOLİG Kredi Kartı’nızdan kullanılabilir nakit avans limitiniz dahilinde nakit para çekebileceğiniz bir hizmettir. Nakit avansınızı yurt içi ve yurt dışındaki tüm ATM’lerden, 0 850 724 33 44 PASSOLİG İletişim Merkezi'nden ya da PASSOLİG İnternet Şubesi’nden anında çekebilirsiniz.

PASSOLİG Kredi Kartı başvurumun sonucunu nasıl öğrenebilirim?

Haftanın her günü 24 saat 0 850 724 33 44 PASSOLİG İletişim Merkezi’ni arayarak başvurunuzun durumunu öğrenebilirsiniz. Ayrıca başvurunuzla ilgili olarak SMS ile de tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.

PASSOLİG Kart ödememi internetten yapmak zorunda mıyım?

Hayır. PASSOLİG Kart ödemenizi internetten yapabileceğiniz gibi, belirli ödeme noktalarından da nakit olarak yapabilirsiniz.

PASSOLİG Kredi Kartı ödemelerimi nerelerden yapabilirim?

PASSOLİG Kredi Kartı ödemelerinizi;

0 850 724 33 44 PASSOLİG İletişim Merkezi’ni kullanarak,

PASSOLİG İnternet Şubesi’nden,

EFT ile diğer bankalardan,

Tüm PTT Şubelerinden rahatlıkla ve güvenle yapabilirsiniz.

PASSOLİG Kart teslimatları nereden yapılmaktadır?

PASSOLİG Kredi Kartları ve PASSOLİG Banka Kartları güvenliğiniz nedeniyle yalnızca kuryeyle teslim edilmektedir. PASSOLİG Cüzdan Ön Ödemeli Kartlar ise PTT Şubelerinden ve stadyum gişelerinden teslim alınabilmektedir.

PASSOLİG Cüzdan Ön Ödemeli Kartların teslim alınabildiği stadyum gişeleri ve PTT Şubelerini görmek için lütfen tıklayınız.

PASSOLİG Kart kaç günde teslim edilmektedir?

PASSOLİG Kart’ınız, kurye firmasına iletildikten sonra ortalama 10 gün içerisinde kartınız teslim edilecektir. Başvurunuzun durumunu TC Kimlik ve Cep telefonu numaranız ile başvurularım başlığı üzerinden web sitemize giriş yaparak takip edebilirsiniz.

Maçlara ailemle gidiyorum, tek bir PASSOLİG Kart ile tüm ailemi maçlara götürebilir miyim?

Hayır, maça girecek herkesin bir PASSOLİG Kart'ı olması gerekiyor.

Geçerli kombineler ne olacak?

2013-2014 sezonuna ait kombine kartlar sezon sonuna kadar geçerli olacak. Ancak 2014-2015 sezonu için kombineler PASSOLİG Kartlar’a tanımlanacaktır. Hemen PASSOLİG Kart’ınızı alın, gelecek sezon kombinenizi kolayca kartınıza yükleyin.

Kombinem ile bir başkası maça giriş sağlayabilecek mi?

Kombinenizi passo.com.tr sitesi üzerinden PASSOLİG Kart'ı olan istediğiniz kişiye istediğiniz maç veya maçlar için transfer edebilirsiniz.

Bunun için sadece passo.com.tr’ye girip transfer adımlarını tanımlamanız yeterli olacaktır. Kombinenizi transfer ettiğiniz kişi PASSOLİG Kart'ı ile tanımlı maça başka hiçbir işlem yapmadan girebilir.

Bu kartla aldığımız biletlerde belirli bir koltuk mu ayrılmış olacak? Yerimizi nereden seçeceğiz?

Biletinizi passo.com.tr sitesi üzerinden alabilirsiniz. Burada ister koltuğunuzu kendiniz seçebilir isterseniz de seçtiğiniz bloktaki en uygun koltuğu alabilirsiniz.

Maç bileti nasıl alınıyor?

Maç biletlerinizi passo.com.tr sitesinden alabileceğiniz gibi stadyum gişesi, PTT , N’Kolay İşlem Merkezlerinden ve N’Kolay İşyerleri’nden de alabilirsiniz. Bilet alabilmeniz için PASSOLİG Kart'ınız olması ve en az bilet bedeli kadar paranın kartınıza yüklü olması gerekmektedir.

PASSOLİG Kart’ım henüz gelmedi. Yine de maç bileti alabilir miyim?

Maç biletlerinizi alabilmek için PASSOLİG kart başvurunuzu tamamlamanız ve ödemenizi yapmanız yeterlidir. Kartınız elinize henüz ulaşmamış olsa bile bilet satın alabilirsiniz. Satın aldığınız biletler TC Kimlik numaranıza tanımlanacak ve kartınız elinize ulaştığında, almış olduğunuz biletler otomatik olarak tanımlanmış olacaktır.

Bilet almak için PASSOLİG Kart'ımda para olmak zorunda mı?

Bilet almadan önce PASSOLİG Kart'ınıza mutlaka para yüklemeniz gerekmektedir. Para yükleme noktaları için tıklayın.

Maça girerken bilet parasını nasıl ödeyeceğiz?

Bilet ücretleri yalnızca PASSOLİG Kartlar ile tehsil edilmektedir. Bu yüzden bilet almadan önce mutlaka PASSOLİG Kart'ınıza para yüklemeniz geremektedir.

PASSOLİG Galatasaray Kombine Kart almak zorunda mıyım?

6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun gereğince stadyumlara giriş için bir PASSOLİG Kart sahibi olmanız gerekir. Yani kombine bilet alımından önce mutlaka PASSOLİG Kart’a başvurmalısınız.

Eğer halihazırda bir PASSOLİG Galatasaray Kart sahibiyseniz, kombine almak için PASSOLİG Galatasaray Kombine Ön Ödemeli Kart’a başvurmak zorunda değilsiniz. Kombine bilet alımınızdan sonra PASSOLİG Galatasaray Kombine Ön Ödemeli Kart’ınız, kombine bilgileriniz ile basılır ve akabinde stadyum gişelerinden teslim edilir. Kartların teslimatı Ağustos ayında, Türk Telekom Arena gişelerinden yapılacaktır.

Mevcut bir PASSOLİG Galatasaray Kart’ınız olmasına rağmen, PASSOLİG Galatasaray Kombine Ön Ödemeli Kart’a başvuru yapmış ancak kombine satın almadıysanız, bu başvurunuz iptal edilecek kart ücreti tarafınıza iade edilecektir.

PASSOLİG Galatasaray Kart sahibi değilseniz ve PASSOLİG Galatasaray Kombine Ön Ödemeli Kart’a başvurup kombinenizi satın aldıysanız, kombine bilgilerinizin tarafımıza ulaştırılmasından sonra PASSOLİG Kombine Ön Ödemeli Kart’ınız basılacak ve tercinize göre kuryeye teslim edilecek ya da stadyum gişelerine teslim edilecektir.

Herhangi bir PASSOLİG Galatasaray Kart sahibi değilseniz ve PASSOLİG Galatasaray Kombine Ön Ödemeli Kart’a başvurup kombine satın almadıysanız, tarafınıza PASSOLİG Galatasaray Ön Ödemeli Kart basılıp gönderim tercinize göre kuryeye teslim edilecek ya da stadyum gişelerine teslim edilecektir.

Kombine bilgilerinin yer aldığı Cüzdan kartlar Ağustos ayı içinde basılacaktır. Kartlar basıldıktan sonra tarafınıza kısa mesaj ile bilgilendirme yapılacaktır.

Yenilediğim kombinemi
PASSOLİG Kart'a nasıl tanımlarım?

 

PASSOLİG Galatasaray Kombine Kart’ımın kullanım süresi ve fiyatı ne kadar olacak?

PASSOLİG Galatasaray Kombine Kart’ınızın son kullanım tarihi 07/2015 olacaktır.

Daha önce PASSOLİG Galatasaray Kart’ı olmayanlar, kombine karta başvurduklarında 25 TL yıllık e-bilet kullanım bedeli ödeyerek sahip olabilirler.

Kombine bilet alan mevcut PASSOLİG Galatasaray Kart sahibi taraftarlara ise ilave bedel ödemelerine gerek olmaksızın, kombine kart bilgilerinin yer aldığı ikinci kartları gönderilecektir. Bu taraftarlar için kombine bilgilerinin yer aldığı kartların teslimatı Ağustos ayında Türk Telekom Arena gişelerinden yapılacaktır. Kartları basıldıktan sonra kendilerine kısa mesaj ile bilgilendirme yapılacaktır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.