Pedagojik Formasyon Matematik Bölüm puanları kaç Toplam kontenjanları kaç?

Pedagojik Formasyon Matematik Bölüm puanları kaç Toplam kontenjanları kaç?
Pedagojik Formasyon tercihlerinde Matematik bölümüne ne kadar kontenjan ayrıldı Hangi üniveriste kaç Matematik bölüm öğrencisi alıyor işte detaylar.

Pedagojik Formasyon tercihlerinde Matematik bölümüne ne kadar kontenjan ayrıldı Hangi üniveriste kaç Biyoloji bölüm öğrencisi alıyor işte detaylar...

Pedagojik Formasyon başvuruları ve sürecinde artık mezunlar için sona gelindi. Eylül ayından itibaren adayların belirsizlik içinde kaldığı Pedagojik Formasyon sertifika programında eylül ayında tercihlerini yapıp yerleşen mezunların dışında kalan adaylar için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Aldığımız bilgilere göre gün içinde YÖK yapacağı açıklama ile kayıtlar başlayacak adaylar için müjdeli haber
geldi.

2014-PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA  PROGRAMI TERCİH KILAVUZU

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.