POMEM mülakat sonuçları açıklandı

POMEM mülakat sonuçları açıklandı
Üniversite Mezunu adaylar arasından 4.900 erkek, 1.100 kadın aday olmak üzere toplamda 6.000 Polis Memuru adayı öğrenci alımı için yapılan sınav sonuçları açıklandı

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığınca Üniversite Mezunu adaylar arasından 4.900 erkek, 1.100 kadın aday olmak üzere toplamda 6.000 Polis Memuru adayı öğrenci alımı için yapılan sınav sonuçları açıklandı

Emniyet Genel Müdürlüğünün, ihtiyacı olan 4.900'ü erkek, 1.100'ü kadın olmak üzere toplam 6.000 polis memuru adayı öğrenci alımı için Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan sınav sonuçları açıklandı.

Sınavlarda başarı sıralaması, adayların aldığı en yüksek puandan aşağı doğru yapıldı. Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde (POMEM) eğitime alınacak polis memuru adayları sayısına göre sınavda başarılı olan asil aday ve ilgili mevzuat uyarınca kadronun % 30'u oranında yedek aday belirlendi.

Adaylar sınav sonuçlarını, Emniyet Genel Müdürlüğünün http://www.egm.gov.tr internet sitesi ilePolis Akademisi Başkanlığının http://www.pa.edu.tr internet sitesinden T.C. kimlik numarası ve sekiz rakamlı doğum tarihini girerek öğrenebilecekler. Bu açıklama, Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezleri Giriş Yönetmeliği hükümleri uyarınca adaylara tebliğ niteliğinde olup, sınav sonuçları hakkında ayrıca açıklama ve adayların kendilerine yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Asil olarak başarılı olan adaylar en geç 17 Ocak 2016 günü saat:17.00'ye kadar planlandıkları Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde hazır bulunacaklardır.

Asil olarak başarılı olan adayların Polis Meslek Eğitim Merkezine geçici kaydı sırasında eksik belge getiren, intibak eğitimi için bildirilen günün mesai bitimine kadar başvuruda bulunmayan, intibak eğitimi sırasında kendi isteği ile eğitim merkezinden ayrılan veya ilgili mevzuat gereği Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) öğrencisi olamayacakları sağlık kurulu raporu ile tespit edilen adayların yerine, puan sırasına göre yedek adaylar çağırılacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.