Real Madrid Galatasaray Maçı Şifresiz Hangi Yabancı Kanallarda

Real Madrid Galatasaray Maçı Şifresiz Hangi Yabancı Kanallarda
Real Madrid Galatasaray Maçı Şifresiz Hangi Yabancı Kanallarda canlı yayınlnacak - 3 Nisan

3 Nisan 2013 Real Madrid Galatasaray maçını canlı yayında izleyebileceğiniz yabancı kanallar yayınlandı. Real Madrid Galatasaray maçı canlı yayında izle, İşte Real Madrid Galatasaray 03.04.2013 tarihli Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı yabancı kanal yayınları;

1- Club RTL

Real Madrid Galatsaray karşılaşmasını canlı yayınla ekranlara getirecek olan Club RTL kanalı

2- CT Sport / HD

Real Madrid Galatsaray karşılaşmasını canlı yayınla ekranlara getirecek bir diğer kanal da CT Sport ve CT Sport HD kanalları.

 3- RAH-E Farda

AZ Tv Canlı Yayın İzlemek İçin Tıklayın!

Afgan kanalı olan Rah-e Farda da Real Madrid Galatasaray çeyrek final ilk maçını ekranlara getirecek.

4- HRT 2

Yine Hotbird uydusu üzerinden yayın veren HRT 2 kanalı bu muhteşem çeyrek final maçını ekranlara getirecek.

3 Nisan 2013 Salı günü İspanya’da oynanacak Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Real Madrid - Galatasaray karşı karşıya geliyor.

Bu maçı D-Smart verecek. Şifresiz izlemek isteyenler Alman ZDF kanalından şifresiz izleyebilir. ZDF Hotbird uydusundan yayın yapıyor.

İspanya’da yayın yapan DİGİTAL+ kanalı da Real Madrid-Galatasaray maçını canlı verecek.

Maç başlama saatinden itibaren D-Smart üzerinden canlı izleyebileceğiniz bu muhteşem karşılaşmayı internet üzerinden de takip edebilirsiniz. Bunun için Azerbaycan AZ TV gibi online izleme kanalını kullanabilirsiniz.

Bu maçı birçok kanal verecek ancak çoğunda BIS şifresi uygulanacak. 

Bu karşılaşmanın rövanşı ise 9 Nisan 2013 günü İstanbul’da oynanacak. Rövanş karşılaşması Türkiye’de ise Star TV'den şifresiz yayınlanacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.