Şehir içindeki yolların kenarındaki ağaçlardan birkaç yaprak toplayınız

Şehir içindeki yolların kenarındaki ağaçlardan birkaç yaprak toplayınız
Yağışlı olmayan bir günde, şehir içindeki yolların kenarındaki ağaçlardan birkaç yaprak toplayınız yaprakları nemli bir bezle siliniz ne görüyorsunuz bir park ya da bahçeden kopardığınız yaprakları siliniz ne görüyorsunuz sonuçları yazın

Soru : Yağışlı olmayan bir günde, şehir içindeki yolların kenarındaki ağaçlardan birkaç yaprak toplayınız. yaprakları nemli bir bezle siliniz. ne görüyorsunuz? Bir park ya da bahçeden kopardığınız yaprakları siliniz ne görüyorsunuz? 

Park ya da bahçelerdeki ağaçlardan kopardığımız yapraklar tertemiz yemyeşildir. Oysa şehir içindeki yolların kenarındaki ağaçlardan bir kaç yaprak topladığımızda egzoz dumanından şehrin pisliğinden dolayı üstlerinin toz toprak içinde olduğunu görmekteyiz.  

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum