Sercan’ın güçlü yönleri nelerdir, Sercan’ın güçlendirmesi gereken yönleri nelerdir

Sercan’ın güçlü yönleri nelerdir, Sercan’ın güçlendirmesi gereken yönleri nelerdir
Sercan’ın güçlü yönleri nelerdir, Sercan’ın güçlendirmesi gereken yönleri nelerdir, ​​​​​güçlendirmesi gereken yönleri için Sercan kimlerden yardım almıştır konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Sercan’ın Dünyası
Bisiklet sürmeyi, futbol ve basketbol oynamayı çok severim. Arkadaşlarımla vakit geçirmeye de bayılırım. Ah, ismimi söylemeyi unuttum! Benim adım Sercan. Bir yerde ben varsam hareket ve neşe de vardır. Bir dakika, zil sesi mi o? Eyvah, ders zamanı! İşte şimdi benim için macera başlıyor. “Yeni şeyler öğrenmek senin için de heyecan verici olmalı.” diyorsunuz değil mi? Aslında çok hızlı öğrenirim ancak biraz sabırsızım. Sırada oturup beklemek, söz alarak konuşmak beni zorlar. Öğretmenim de sık sık beni uyarmak zorunda kalır. Bazen de görevlerimi unuturum. Geçenlerde bilim şenliği için hazırladığım deney planını evde unuttum. Bir bilseniz, nasıl üzüldüm! Sonunda öğretmenimden yardım istemeye karar verdim. Sınıf ve rehber öğretmenimle birlikte haftalık plan hazırladık. Her hafta bu planı gözden geçirmeye karar verdik.

Ödev cevabı kısaca :
1. Sercan’ın güçlü yönleri nelerdir?
Sercan'ın güçlü yönleri, spor yapmayı sevmesi, hızlı öğrenme yeteneği, arkadaşlarıyla iyi geçinme ve hareketli bir kişiliğe sahip olması gibi özellikleri içerir.
2. Sercan’ın güçlendirmesi gereken yönleri nelerdir?
Sercan'ın güçlendirmesi gereken yönleri, sabırsızlık, sınıfta oturup beklemekte zorlanma, görevleri unutma gibi zayıf noktaları içerir.
3. Güçlendirmesi gereken yönleri için Sercan kimlerden yardım almıştır?
Sercan, güçlendirmesi gereken yönleri için öğretmeni ve rehber öğretmeniyle işbirliği yapmıştır. Bu kişiler, ona haftalık bir plan hazırlamak ve deneyimlerini geliştirmesine yardımcı olmak konusunda destek olmuşlardır.​​​​​​​

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.