Sınav Sonuçlarını nasıl öğreneceğim?

Sınav Sonuçlarını nasıl öğreneceğim?
Sınav sonuçlarının yayınlanma tarihi iş takviminde yer almaktadır. Sonuçlar, resmi web sitemizden (www.aol.meb.gov.tr) duyurulur, öğrenciler iş takviminde belirtilen zamanda web sitemizi ziyaret etmek suretiyle sınav sonuçlarını öğrenirler. Öğrenciye sına

Sınav sonuçlarının yayınlanma tarihi iş takviminde yer almaktadır. Sonuçlar, resmi web sitemizden (www.aol.meb.gov.tr) duyurulur, öğrenciler iş takviminde belirtilen zamanda web sitemizi ziyaret etmek suretiyle sınav sonuçlarını öğrenirler. Öğrenciye sınavla ilgili herhangi bir sonuç belgesi gönderilmez.

Sistemden sınav sonucunuzu öğrenmek için aşağıdaki yönergeleri takip ediniz.

1. Tarayıcınızın (browser) adres satırına www.aol.meb.gov.tr  yazarak Açık Öğretim Lisesi resmî web sitesine giriniz.

2. Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemine gitmek için, Sisteme Giriş bölümünden Öğrenci butonuna tıklayınız.

3. Güvenlik Kodu alanına resimde görülen sayıyı, Öğrenci No alanına öğrenci numaranızı, Şifre alanına şifrenizi giriniz ve Giriş butonuna basınız. Eğer şifrenizi unuttuysanız ya da bilmiyorsanız, bulunduğunuz yere en yakın Açık Öğretim Lisesi İrtibat Bürosuna başvurarak öğrenebilirsiniz.

4. ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLER menüsü altında yer alan Sınav Sonuçları seçeneğine tıklayınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum