Sınıfta ve okulda bir dilek kutusu olması neden önemlidir

Sınıfta ve okulda bir dilek kutusu olması neden önemlidir
Sınıfta ve okulda bir dilek kutusu olması neden önemlidir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Sınıfta ve okulda bir dilek kutusu olmasının temel nedeni okul içerisine ve sınıf içerisinde var olan sıkıntılarını iletilmesi öğrencilerin isteklerinin belirtilmesi ve okulun ihtiyaçlarını öğrencilere göre yeniden dizayn edilmesi için çok büyük bir önem taşımaktadır.

Çünkü öğrenciler hemen hemen okulun her yerinde olduğu için okulda var olan temizlik ısınma etkinlik eksiklikleri ve çeşitli sıkıntılar olduğu için ve bu sıkıntıları bildiği için bunların yönetime bildirilmesi için direkt kutuları büyük bir önem ifade eder.

Dilek kutusu sayesinde öğrenciler düşüncelerini özgürce ifade edebilecekler. Bu durum öğrencilerin fikirlerinin dikkate alınmasından dolayı okula aidiyet duygusu geliştirmelerine imkan sağlayacaktır. Dilek kutusu öğrencilerin okul içinde yaşadığı sorunları, sıkıntıları, okuldan taleplerini, sorumlu bir birey olarak dikkate alıp okul idaresine bildirmek istediği konuları özgürce ifade edebilmesi için oluşturulur.

0
2
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.