Sizin oyunlarınız ile aile büyüklerinizin oyunları arasında nasıl farklar vardır

Sizin oyunlarınız ile aile büyüklerinizin oyunları arasında nasıl farklar vardır
Sizin oyunlarınız ile aile büyüklerinizin oyunları arasında nasıl farklar vardır, bu farkların nedenleri sizce nelerdir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Aile büyüklerimin oyunları genellikle sokakta yani dışarıda oynanan oyunlar. Ben ise akıllı telefon ve bilgisayarda oynanan oyunları seviyorum.

Benim oyunlarım da aile büyüklerimin oyunları arasında teknolojik olarak farklılıklar gözlerse de bazı benzerlikler de vardır.

Ancak bizim bulunduğumuz yaşam çerçevesinde gelişen teknoloji ile beraber bilgisayar ve tablet oyunlarının olması bizlerin farklı oyunlar oynamasına imkan tanımıştır. Bu imkan geçmiş dönemlerde olmadığı için aile büyüklerimiz bu oyunlardan yoksun kaldığını ifade etmek mümkün olacaktır.

31
29
11
49
3
2
203
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.