Sosyal destek hattına ait acil telefon numarası hangisidir

Sosyal destek hattına ait acil telefon numarası hangisidir
Sosyal destek hattına ait acil telefon numarası hangisidir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Alo 183 sosyal destek hattı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşların sosyal destek ihtiyaçlarını korumak amacıyla kurulmuştur. Bu bağlamda vatandaşlar devletten sosyal destek almak istedikleri her anda bu hattı arayarak devletten sosyal destek alabilirler. Oldukça başarılı bir uygulama olarak hayata geçirilen ALO 183 hattı sayesinde, pek çok vatandaş artık tüm şikayet, dilek ve isteklerini kolaylıkla dile getirebilmektedir.

Soru : Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı aile içi şiddetin de şikayet edildiği Sosyal Destek Hattının telefon numarası kaçtır?

A. 110
B. 121
C. 183
D. 186

Cevap : 183

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Alo 183 Aile, Kadın, Çocuk, Yaşlı ve Engelli Sosyal Destek Hattı ile Alo 144 Sosyal Yardım Hattı'na vatandaşlar taleplerini, şikayetlerini ücretsiz mesaj atarak da iletebilecek

1
1
0
1
2
1
4
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.