Sözleşmeli Aday Öğretmen Sözlü Sınav Giriş Yerleri Açıklandı

Sözleşmeli Aday Öğretmen Sözlü Sınav Giriş Yerleri Açıklandı
Sözleşmeli öğretmen olmak isteyen ve başvuru yapan, sözleşmeli öğretmen adayları için, sözleşmeli öğretmen sınav giriş yerleri açıklandı.

15 Bin öğretmen alımı ile ilgili başvuruların sona ermesi ile birlikte, şimdi de sözlü sınav giriş yerleri belli oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde ilan edilen ve ön başvuruları 11 Ağustos Perşembe günü sona eren 15 Bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sonuçlar ve mülakat yerleri MEBBİS üzerinden açıklandı...

9-11 Ağustos tarihleri arasında ön başvuruları alınan öğretmen adaylarının başvuru sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından daha önceden açıklana takvimine göre bugün açıklandı (12 Ağustos 2016). 15 Bin sözleşmeli öğretmen alımı için başvuruda bulunan adaylar “http://mebbis.meb.gov.tr” adresi üzerinden şifrelerini kullanarak girecekleri panelden mülakat sonuçlarına ulaşabilirler.

Linki Tıklayarak Sınav Giriş Yerinizi Öğrenebilirsiniz...

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.