Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu fotoğraf nasıl yüklenir

Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu fotoğraf nasıl yüklenir
Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu fotoğraf nasıl yüklenir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Adayların fotoğraf yüklemede sorun yaşamalarının temel nedeni büyük boyutlu fotoğraf yüklemeleridir. Adayların sisteme fotoğraflarını yüklemesi gerekiyor ve bu fotoğrafın boyutunun 50 KB geçmemesi gerekiyor. 50 KB’yi geçmesi durumunda sistem yüklemeyi kabul etmiyor. Fotoğrafınızın formal olmasına dikkat edin yani t-shirtle felan çekilmeyin. Fotoğrafınıza bilgisayarınızda sağ tıklayıp özellikler deyin orada büyüklüğünü göreceksiniz. Eğer 50 KB dan büyük ise bir resim düzenleyici ile fotoğrafınızın boyutunu küçültebilirsiniz. Sonra tekrar yüklemeye çalıştığınızda sorun çözülecektir.

45 bin öğretmen ataması ön başvuru tarihi 2023

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmen ataması için ön başvuruların 27 Mart-1 Nisan tarihlerinde alınacağını, atamaların ise 8 Mayıs'ta yapılacağını bildirdi.

Sözlü sınav yerleri ne zaman belli olacak

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yeni öğretmen atama takvimine ilişkin şu açıklamalarda bulundu: "Öğretmen adaylarımızın ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihleri 27 Mart-1 Nisan tarihleri arasında alınacak. Adayların sözlü sınava alınacakları sınav merkezleri 4 Nisan'da ilan edilecek.

Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavları ne zaman yapılacak

Sözlü sınavlar, 7-16 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek, sonuçlar ise 18 Nisan'da açıklanacak.

6
3
70
12
5
2
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.