Su testisi su yolunda kırılır

Su testisi su yolunda kırılır
Bir kişi, ya da şey, hangi amaca hizmet ediyorsa o uğurda bir kazaya uğrar; yok olur. Su testisi su yolunda kırılır sözü ile ilgili kompozisyon çalışmamıza yer vereceğiz.

Her insan hayatta birtakım özelliklere sahip olur. Bu özelliklerin bazıları doğuştan getirildiği gibi bazıları da çevre yolu ile kazanılmaktadır. Kişi doğal olarak yaşadığı çevreden etkilenmekte ve çeşitli özellikleri ile hayatını devam ettirmeye çalışmaktadır.

Bir insanın hissettikleri, düşündükleri ne ise davranışları da onları yansıtacaktır. Bir insan kötü bir karakter yapısına sahip ise o kişinin iyi işler yapmasını beklemek yanlıştır. Her zaman olumsuz özelliklere sahip olan, sürekli kötü işler peşinde koşan insanlar bir gün gelecek o işin pelşinde koşarken başlarına kötü bir hal gelecektir. Her insan uğraştığı şeyi uğrunda mücadele eder ve sonunda hayatını kaybeder. İyi bir insanın kötülük, kötü bir insanın da iyilik yolunda ölmesi beklenemez.

İnsan her zaman davranışlarına dikkat etmeli ve kötü şeyler peşinde koşarken başına çok kötü olaylar gelebileceğini unutmamalıdır. Her insan davranışları neticesinde ödüllendirilir ve cezalandırılır bunu hiçbir zaman unutmamak gerekmektedir.

131
331
33
31
31
32
31
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.