Şubatta Öğretmen Ataması Yapılacak mı?

Şubatta Öğretmen Ataması Yapılacak mı?
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Şubat ayında öğretmen ataması yapılıp yapılmayacağıyla ilgili konuya açıklık getirdi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Şubat’ta atama bekleyen öğretmen adaylarına üzücü haber verdi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Samanyolu Haber TV’de yayınlanan Günlük Özel programında soruları yanıtladı.

Bakan Avcı Şubat’ta atama bekleyen öğretmen adayları için sevindirici bir haber vermezken, “Atama tarihlerini ve miktarlarını bizim bu konuda karar vermesi gereken Başbakan, Maliye Bakanı, Milli Eğitim Bakanı’dır. Bütçe dengelerinin hesaba katılması gereken kararlar. Başbakanımızın, Milli Eğitim Bakanın, Maliye Bakanının, Çalışma Bakanının böyle bir açıklaması yok” dedi.

Bakan Avcı, başörtülü öğretmenlik yapmak isteyenlerin önünde yasal bir engel olup olmadığı sorusuna “Öğretmenlerimiz kendilerine ne yakıştırıyorsa onu giysin” cevabı verdi. “Başörtüsüserbest mi?” sorusu üzerine de Avcı, “Öğretmenlerimiz kendilerine neyin yakışacağını bilirler. Öğretmenlerimiz kendilerinin karar vereceği konusunda birbirlerini rencide edecek şeyler söylemesinler” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.