Şube Müdürlerinin rotasyon tarihi belli oldu

Şube Müdürlerinin rotasyon tarihi belli oldu
Şube Müdürleri Rotasyon Tarihi.. Mili Eğitim Bakanlığı yer değiştirme tarihleri dün açıklanmıştır. Bu kapsamda şube müdürleri rostasyon tarihide bu takvimde netlik kazanmış durumdadır.

Buna göre il ve ilçe şube müdürleri bölge hizmet puanına göre zorunlu rotasyon tarihleride bu takvimde yer almıştır. Milli eğitim bakanlığı yer değiştirme takvimine göre şube müdürleri zorunlu rotasyonunda 4 ve 5 inci bölgede 2 yılını dolduranlardan, aynı bölgede 2 yıl daha yerinde kalmak isteyenler ile mazereti olanların belirlenmesi 12-16 Mayıs tarihleri arasında. başvuruların alınması 9-13 Haziran tarihleri arasında olacaktır. Başvuruların alınmasının hemen arkasından ise şube müdürlüğü rotasyon sonuçlarıda 20 Haziran tarihinde açıklanacaktır.

Böylece bir çok şube müdürü rotasyona tabi tutularak yer değiştirecektir. Şube müdürlüğü rotasyonun tamamlanmasının ardından takvimde şube müdürlüğü isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri başlayacaktır. Böylece şube müdürlüğü rotasyonundan sonra başlayacak olan isteğe bağlı yer değiştirmeler ise milli eğitim bakanlığı yer değiştirme takvimine göre ; kontenjanların duyurulması ve başvuruların alınması 7-11 Temmuz tarihlerinde arasında yapılacaktır. Şube müdürlüğü isteğe bağlı yer değiştirmede başvuruların alınmasının ardından ise atama sonuçları ise 18 Temmuz tarihinde sonuçlandırılacaktır

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.