Tahribatsız Muayene Sıralama 2021

Tahribatsız Muayene Sıralama 2021
2021 yılında Üniversite bölüm tercihi yapacak olan ve 2 Yıllık (Önlisans) Tahribatsız Muayene bölümünü seçecek üniversite adayları için Tahribatsız Muayene Taban puanları ile 2020 TYT Yerleştirme Başarı sıralamasını bir araya getirdik.

Bu puanlar 2020 Üniversite yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2021 TYT’ye girip tercih yapacaklar bu puanları göz önünde bulundurmalılar. 2020-2021 2 Yıllık (Önlisans) Tahribatsız Muayene Taban Puanları ve Başarı Sıralaması :

2021 TYT'ye girenler aşağıda yer alan 2 Yıllık (Önlisans) Tahribatsız Muayene Bölümü taban puanları, 2 Yıllık (Önlisans) Tahribatsız Muayene başarı sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz.

2 Yıllık (Önlisans) Tahribatsız Muayene bölümü hangi üniversitelerde var : İstanbul Gedik Üniversitesidir.

2 Yıllık (Önlisans) Tahribatsız Muayene bölümü hangi puan türü ile öğrenci alıyor : TYT

# Not-1: Bu sayfadaki veriler bilgilendirme amaçlıdır. Tercih yapmadan önce ÖSYM'nin son yayınladığı kılavuzu inceleyip ona göre tercih listenizi hazırlayınız.

# Not-2: Bu haberimizi cep telefonu ile okuyorsanız tabloyu tam olarak görebilmek için yatay ekran okuyunuz.

Sıralama sütununda “dolmadı veya tercih edilmedi” yazan bölümlere o bölümün kontenjanından daha az kişi yerleşmiş ve kontenjanının tamamını dolmamıştır. Özetle barajı geçen ve varsa sıralama barajını geçen her aday o bölüme yerleşebilirdi.

2 Yıllık (Önlisans) Tahribatsız Muayene 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması:

Üniversite AdıBölümPuan TürüKont.Taban PuanıBaşarı Sırası
İSTANBUL GEDİK Ü. (Vakıf)Tahribatsız Muayene (Burslu)TYT5286,36388574.741
İSTANBUL GEDİK Ü. (Vakıf)Tahribatsız Muayene (%50 İndirimli)TYT25

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.