TCDD Personeli Unvan Değişikliği Sınavı - 7 Temmuz 2013

TCDD Personeli Unvan Değişikliği Sınavı - 7 Temmuz 2013
TCDD personeli için unvan değişikliği sınavı duyurusu.. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Unvan Değişikliği Sınavı Duyurusu

SINAVIN ADI

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Unvan Değişikliği Sınavı

SINAV BAŞVURUSU

Adaylar başvurularını TCDD’ye yapacaklardır.

SINAV YERİ: ANKARA

SINAV TARİHİ, GÜNÜ VE SAATİ

■ Unvan Değişikliği Sınavı 07 Temmuz 2013, Pazar günü, saat 14.00’da yapılacaktır.

SINAV UYGULAMASI

■ Unvan Değişikliği Sınavında 50 soruluk çoktan seçmeli (dört seçenekli) testlerden oluşan A ve B soru kitapçığı kullanılacaktır.

■ Unvan Değişikliği Sınavı 75 dakika sürecek, tek oturum olarak uygulanacaktır.

■ Adaylar, personel kimlik kartı, sınav giriş belgesi ve özel kimlik belgelerinden birisi (nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport) ile sınava gireceklerdir.

■ Özel kimlik belgesi ve personel kimlik kartı yanında olmayan adaylar ile yanlarında cep telefonu bulunan adaylar kesinlikle sınava alınmayacaktır.

■ Adaylar, “Sınav Giriş Belgesi”ni, 28 Haziran 2013 tarihinden itibaren

http://www.meb.gov.tr internet adresinden alabilecektir.

■ Sınav soru ve cevap anahtarları 08 Temmuz 2013 tarihinde http://www.meb.gov.tr ve http://www.tcdd.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacaktır.

■ Adayların sınav sonuç bilgileri 29 Temmuz 2013 tarihinde TCDD’ye teslim edilecek, aynı gün http://www.meb.gov.tr ve http://www.tcdd.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacaktır.

■ Sınav binasında sigara içenler hakkında ilgili kanun gereğince işlem yapılacaktır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.