Trafikte kurallara uymazsak ne tür sıkıntılar yaşayabiliriz

Trafikte kurallara uymazsak ne tür sıkıntılar yaşayabiliriz
Trafikte kurallara uymazsak ne tür sıkıntılar yaşayabiliriz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Trafik kurallarına uymazsak can güvenliğimiz tehlikeye girer, kaza geçirebiliriz, yaralanabiliriz. Trafik kuralları trafiği düzenlemek için ve insanların zarar görmesine engel olmak için vardır. Bu yüzden kendimiz ve karşımızdaki insanları düşünerek trafik kurallarına uyumalı, uymayanları da uyarmalıyız.

Eğer trafik kurallarına uymazsak hem kendimizin, hem yoldan geçen insanların hayatını tehlikeye atmış oluruz. Bizim kuralsızlığımızın cezasını başka insanlar sakatlanarak, kaza yaparak çekebilir. Ölüm ve yaralanmaları olmaması için trafik ışıkların dikkat etmeli, hız sınırını aşmamalıyız. Yaya olarak da yaya geçitleri ve üst geçitleri kullanmalı kırmızı ışık yanmadan kesinlikle karşıdan karşıya geçmeye çalışmamalıyız.

3
1
25
1
15
0
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.