Üniversite LYS Ek Yerleştirme Kılavuzu 2013

Üniversite LYS Ek Yerleştirme Kılavuzu 2013
LYS ek tercih kılavuzu için gözler ÖSYM’de. 2013 LYS ek yerleştirme kılavuzu bugünlerde yayınlanacak. ÖSYM’nin konu ile ilgili bugün ya da yarın resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Binlerce öğrencinin büyük merakla beklediği 2013 LYS ek yerleştirme kılavuzu yayınlanıyor. Üniversite kayıtlarının son bulmasının ardından gözler ek yerleştirmeye çevrildi.

Üniversiteye kayıt hakkı kazananlar kayıtlarını 2-6 Eylül arasında yaptırmışlardı. Bu tarihler arasında kayıt yaptırmayanlar kayıt haklarını kaybettiler. Bu doğrultuda her üniversiteden açık kontenjanların listesi istenmiş ve ek yerleştirme kılavuzu bu doğrultuda oluşturulmuştur.

Ek yerleştirme binlerce aday tarafından umut kapısı olmuş olup gözler ek yerleştirme kılavuzuna çevrilmiştir. Asıl kayıt haklarının bitiş tarihinden itibaren bir hafta sonra ek yerleştirme kılavuzu kalan boşluklar doğrultusunda yayınlanacaktır.

Üniversitelerde oluşan bu boşluklara ilaveten LYS’de boş kalan kontenjanlarda eklenerek ek yerleştirme kılavuzu yayınlanacaktır. Eylül ayı sonuna doğru yayınlanması beklenen ek yerleştirme kılavuzuna göre adaylar yeniden tercih yapma şansına sahip olacaklar.

2013 ek yerleştirme kılavuzu yayınlandığında sitemizde güncel olarak yayınlanacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.