Üniversite Tercihleri Ne Zaman Yapılacak 2014

Üniversite Tercihleri Ne Zaman Yapılacak 2014
2014 Üniversite Tercihleri Ne Zaman, Üniversite Tercihleri Ne Zaman Yapılacak

Üniversite hayali kuran gençler birçok aşamadan geçerek son aşamaya yaklaştı.

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre üniversite tercihleri 7-17 Temmuz tarihleri arasında alınacak, üniversite kayıtları ise 1-5 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

2014- ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, ÖSYM’nin internet adres olan http://www.osym.gov.tr adresinden ilgili bilgileri vermek amacıyla yayınlanmış durumda.

Bu sebeple adayların tercihlerini sıralamadan önce bu süre içinde ÖSYM’nin internet adresinden yeniden duyurulacak olan2014-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu dikkatle inceleyerek duyuruları da yakından takip etmeleri gerekiyor.

Verilen bilgiye göre, üniversite tercihleri 7-17 Temmuz tarihleri yapılacak. 2014-2015 ders yılına ait kayıt işlemleri ise 1-5 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.