Uzman Çavuşluk Sınavları Ne Zaman 2014

Uzman Çavuşluk Sınavları Ne Zaman 2014
Uzman Çavuşluk sınav tarihleri, 2014 Uzman Çavuşluk Sınavları Ne Zaman

Uzman Çavuşluk Başvuru Tarihleri Açıklandı Ön Başvurular 15 Ocak’ta Başlıyor. İşte Resmi Açıklama

Kara Kuvvetleri Komutanlığı her yıl düzenli olarak yaptığı uzman çavuş alımı sınavı geleneğini 2014’te de sürdürecek. Bu sınav hakkında bilgiler derledik;

Kara Kuvvetleri Komutanlığının 2014 yılı uzman çavuş gereksinimini gidermek amacıyla personel almayı sürdürecek. Sınava başvurmak isteyen adaylar 15 Ocak 2014 tarihinden itibaren ön başvurular alınmaya başlanacaktır.  Kara Kuvvetleri Komutanlığı resmi web sitesinde yayınlanacak bilgileri takip etmelidir.

2014 yılı uzman çavuş temin faaliyeti kapsamında ön başvurular 15 Ocak 2014 tarihinden itibaren alınmaya başlanılacaktır. (31.12.2013)

Sınava başvuru şartları ve adaylarda aranan özelliklerin belirtildiği başvuru kılavuzuna da yine bu adresten ulaşabilirsiniz.

2014 yılı uzman çavuş temin faaliyeti kapsamında ön başvurular 15 Ocak 2014 tarihinden itibaren alınmaya başlanmıştır

Sınava başvuru şartları ve adaylarda aranan özelliklerin belirtildiği başvuru kılavuzu

DİKKAT: Ön başvuru yapmadan önce başvuru kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Yanlış bilgilendirme yapmanız durumunda, başvurunuz kabul edilmeyecektir!

BAŞVURU KILAVUZUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURU KILAVUZUNU OKUDUM VE  ÖN BAŞVURU İŞLEMLERİMİ YAPMAK İSTİYORUM

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.