Yaşadığınız şehrin mimari yapısını güzel buluyor musunuz, nedenleriyle tartışınız

Yaşadığınız şehrin mimari yapısını güzel buluyor musunuz, nedenleriyle tartışınız
Yaşadığınız şehrin mimari yapısını güzel buluyor musunuz, nedenleriyle tartışınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Yaşadığınız şehrin mimari yapısını güzel buluyor musunuz, nedenleriyle tartışınız

Ödev cevabı kısaca : Şehrin mimari yapısı kişiseldir ve beğeniler farklılık gösterebilir. Beğeni veya beğenmeme nedenleri, estetik tercihler ve kişisel deneyimlere dayalı olabilir.

İstanbul'un mimari yapısı benim için oldukça etkileyici ve güzel. Şehrin tarih boyunca farklı medeniyetlere ev sahipliği yapması, bu medeniyetlerin izlerini taşıyan yapıların olması İstanbul'u benzersiz kılıyor. Özellikle tarihi yarımada bölgesindeki Osmanlı ve Bizans döneminden kalan yapılar, Boğaz'ın manzarasıyla birleşince gerçekten büyüleyici bir atmosfer oluşturuyor. Ankara ve İzmir de elbette güzel şehirler ancak tarihi derinliği ve mimari çeşitliliği bakımından İstanbul'un benim için ayrı bir yeri var.

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.