Yaşadığınız yerde, insanların çevrede ne tür değişiklikler yapıyor

Yaşadığınız yerde, insanların çevrede ne tür değişiklikler yapıyor
Yaşadığınız yerde, insanların çevrede ne tür değişiklikler yaptıkları konusunda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

İnsanlar yaşadıkları ortamı değiştirmeyi ve yeniden şekillendirmeyi severler bunu da inşaat malzemeleri ve bitkilerle yaparlar. İnsanların doğal çevrenin ve benzeri olan ellerindeki malzemelere oluşturdukları ortamlara yapay çevre denir.

İnsanlar yaşadıkları çevredeki yaptıkları değişiklikler parklar bahçeler göletler havuzlar yürüyüş yolları Sokaklar mahalleler binalar köprüler okullar hastaneler piknik alanları sayılabilir. O çevreyi oluştururken insanların dikkat etmesi gereken doğal ortamı bozmadan yapmalarıdır.

Çünkü çevrede yaptığımız değişiklikler doğal çevreyi hızlı bir şekilde boza bilmektedir elimizde yapabildiğimiz değişiklikler çok daha hızlı şekilde yapılabilirken Doğa kendini yıllar sonra ancak yeniliğe bilmektedir onun için doğayı tahrip etmeden çevreyi düzenlemek gerekir

550
474
608
279
141
145
841
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.