YGS Giriş Yerleri ÖSYM 2015 ve Belgesi Tıkla Öğren

YGS Giriş Yerleri ÖSYM 2015 ve Belgesi Tıkla Öğren
YGS giriş yerlerinin ne zaman açıklanacağına ilişkin sorulara resmi açıklama bekleniyor, yerler 2 Mart 2015 Pazartesi günü açıklanması bekleniyor.

YGS giriş yerlerinin ne zaman açıklanacağına ilişkin sorulara resmi açıklama bekleniyor, yerler 2 Mart 2015 Pazartesi günü açıklanması bekleniyor. 2015 YGS ( Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ) 15 Mart 2015 Pazar günü yapılacak. YGS’ye girecek olan üniversite adayları haliyle sınava hangi okulda gireceklerini merak ediyorlar. Bu konuda kısa bir açıklama yapma gereği duyduk. ÖSYM ( Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ) tarafından 2015-YGS’ye giriş yerleri en geç 2 Mart 2015 pazartesi günü Saat 14:00’ten sonra açıklanacaktır. (Geçen yıla göre tahminimizdir, daha erken de açıklanabilir)  Bu konudaki ilgili gelişmeler bu sayfada olacak. Sayfamızı takip ediniz.

2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) başvuran adayların sınava giriş belgesini, TC kimlik numaraları ve aday şifreleriyle 2 Mart 2015 Pazartesi Saat 14:00’ten itibaren ÖSYM’nin internet sitesinden alabilecekleri bildirildi.

ADAY İŞLEMLERİ
İşlem Yapmak İstediğiniz Aktif Sınav:
2015 ÖSYS (TAMAMA BAS)
Sınav Başvuru Bilgileri YAZAN YERİN ALTINDAKİ Sınava Giriş Bilgilerim E TIKLA TAMAMDIR Öğreneceksiniz …

2015 YGS Giriş Yerleri Sorgulamak İçin Aşağıdaki Ekranı Kullanın ya da Buraya Tıklayın

2015 YGS Sınav Giriş Yerleri Açıklandığında İlgili Bilgiler Bu Sayfada Yer Alacak …

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.