YGS Matematik Konuları ve Dağılımları

YGS Matematik Konuları ve Dağılımları
2018 YGS Matematik Konuları, 2018 YGS Matematik konu ve soru dağılımı, YGS Matematik konuları 2018 burada! 2018 YGS adaylarının merakla beklediği 2018 YGS Matematik Konuları ve Soru Dağılımını tek sayfa halinde topladık.

İşte 2018 YGS konuları ve dağılımları aşağıda öğrenci arkadaşlarımızın yararlanması için verilmiştir. 2018 YGS'ye girecek öğrencilerin en çok merak ettiği konulardan biride YGS konu dağılımlarıdır. Bu sene yine çok merak edilen 2018 YGS Matematik konu ve soru dağılımı sayfamızın devamında verilmiştir.

YGS Matematik konuları ve soru dağılımı ile ilgili merak edilenler!

2018'de YGS’ye girecek öğrencileri Matematik sorularını da cevaplayacak! YGS 2018'de Matematik sorularının YGS’nin dörtte birlik bölümünü oluşturacağı tahmin edilmektedir. YGS konu dağılımı öğrenciler için çok önemlidir, sorudan oluşan matematik testinde 32 soru Matematik dersinden çıkmaktadır.

Matematik testi adayların işlemsel kabiliyetlerini, zamana göre işlem kabiliyetlerini ölçen ve adayları en çok zorlayan derslerin başında gelmekte. Matematik testi bir çok adayın gözünü korkutsa da aslında YGS de çıkan soruların bilgi ağılıklı olmadığını bilip konu ve soru çözümleri düzenli bir şekilde yapıldığı taktirde başarıya ulaşılabilecek bir ders niteliğinde. Düzenli çalışma ile başarının geldiği bir ders olan Matematik, adayların çok çalışarak başarıya ulaştığı bir ders niteliğindedir. 2016 YGS Matematik Konuları‘na geçmeden önceki yılın sınav değerlendirmelerini yapalım.

İşte 2018 YGS Matematik Konuları ve Dağılımları:

  1. Sayılar
  2. Sayı Basamakları
  3. Bölme ve Bölünebilme
  4. OBEB-OKEK
  5. Rasyonel Sayılar
  6. Basit Eşitsizlikler
  7. Mutlak Değer
  8. Üslü Sayılar
  9. Köklü Sayılar
  10. Çarpanlara Ayırma
  11. Oran Orantı
  12. Denklem Çözme
  13. Problemler
  14. Kümeler
  15. Fonksiyonlar
  16. Permütasyon
  17. Kombinasyon
  18. Binom
  19. Olasılık
  20. İstatistik
  21. 2. Dereceden Denklemler
  22. Karmaşık Sayılar
  23. Parabol
  24. Polinomlar

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.