YGS sınav giriş yerleri açıklandı mı? ÖSYM sınav yerlerini ne zaman açıklayacak?

YGS sınav giriş yerleri açıklandı mı? ÖSYM sınav yerlerini ne zaman açıklayacak?
ÖSYM'nin resmi sitesinde yer alan açıklamalar an be an takip edilirken, 2014 YGS sınav giriş yerleri açıklandı mı merak ediliyor. Mart ayında 23 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan sınava çok ama çok az zaman kaldı.

Şuanda üniversite sınavına hazırlanan binlerce öğrencinin gözü kulağı ÖSYM'nin resmi sitesinde. YGS 2014 sınavı hakkında tüm ayrıntılar haberimizde. 2014 YGS sınavına çok az zaman kaldı. Sınava son sürat hazırlananlar YGS giriş yerlerinin açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. YGS giriş yerleri için herkes osym'den gelecek haberi bekliyor.

2014 YGS giriş yerleri için sınava girecekler OSYM'den gelecek haberi bekliyor. 2014 YGS (yüksek Öğretime geçiş sınavı) başvuruları 2 Ocak - 15 Ocak 2014 tarihleri arasında yapılmıştı.

2014 YGS giriş yerleri OSYM tarafından belirlendikten sonra YGS sınavına girecek adaylar ais.osym.gov.tr adresinden sınav yerini öğrenecektir. YGS sınavından ortalama olarak 10 gün önce giriş yerleri belirleniyor. Sınava girecek üniversite adayları giriş yerini rahat bir şekilde bakma imkanı bulmaktadır.

Üniversite sınavına girecek öğrenciler sınav giriş yerlerinin ne zaman yayınlanacağı konusunu merak etmektedir. 2014 YGS giriş yerleri ne zaman açıklanacağına dair OSYM önceden herhangi bir tarih belirtmemektedir.

ÖSYM tarafından yapılacak olan YGS 2014 sınavı sınav giriş yerleri belli oldu mu? ayrıntıları www.osym.gov.tr'den son gelişmeleri an be an takip ediyoruz. Bugünlerde Yükseköğretime Geçiş Sınavı haberleri bir hayli popüler. Zira heyecan dolu sınava 1 aydan kısa bir süre kaldı. Sizler için YGS 2014 hakkında son ayrıntıları derledik. YGS sınav giriş yeri belli oldu mu diye sorarsanız, ÖSYM henüz bir açıklama yapmış değil.

Sınav giriş yerleri açıklanınca sitemizeden öğrenebilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.