YGS sınavı sorular nasıldı, 2017 YGS zor muydu kolay mıydı

YGS sınavı sorular nasıldı, 2017 YGS zor muydu kolay mıydı
2017 Yüksek Öğretime Geçiş sınavı soruları nasıldı? 12 Mart pazar günü itibariyle yapılan YGS zor mu kolay mıydı? Üniversiteye geçişte önemli bir sınav olan YGS sınav yorumları egitimsistem.com'da tartışılıyor.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından düzelenen 2017 YGS soruları nasıldı. Binlerce öğrencinin girdiği Yüksek Öğretime Geçiş sınav yorumları büyük merak konusu oldu. 12 Mart (bugün) yapılan YGS 2017 sınav yorumları haberimizin detayında.
 
YGS üniversiteye geçiş sınavı bugün yapıldı. Yüksek Öğretime Geçiş sınavında öğrenciler ter döktü. 2017 YGS Türkçe soruları nasıldı zor mu kolay mıydı?, Yüksek Öğretime geçiş sınavı Matematik soruları nasıldı zor mu kolay mıydı? , YGS Tarih soruları nasıldı zor mu kolay mıydı?, 2017 YGS Coğrafya soruları nasıldı zor mu kolay mıydı?, Yüksek öğretime geçiş sınavı Din Kültürü soruları nasıldı YGS Felsefe soru ve cevapları nasıldı. YGS (Yüksek Öğretime Geçiş sınavı) 2017 Fizik, Kimya ve biyoloji sorular nasıldı zor mu kolay mıydı?
 
Üniversiteye gitmek isteyen öğrenciler YGS sınavı ile ilgili yorumlarını egitimsistem.com'dan paylaşıyor.

YGS 2017 TWITTER YORUMLARI

@haluk_levent Günaydın. Ygs'den sıfır çeken ilk 3 kişiyi Twitter'dan instagram'dan ve Facebook'tan takip edeceğim..
 
@daeguswagz Sınavdan çıktıktan sonra gelen keşke YGS ye çalışmaya anaokulunda başlasaydım düşüncesi #ygs2017
 
@ygslystiwitleri Naneli ve limonlu şeker üretimi yapan bütün fabrikaların Allah belasını versin!
 
@dilandmiir Kızlar ygs den sonra ağlayacak bir omuz ararsanız ben burdayım
 
@xzehraefil Ygs yi boş verin ve mesneviden ders alın
 
@deadlosss ben artık ygs öğrencisi miyim :(
 
@omer_frk_1522 #ygs2017 Düsman dusmandir Almanya yine yapti yapacagini silgileri silmiyo Adamlar ince dusunuyor kdşm
 
@ygslysmatsoru Son sınıfların YGS ye girmesiyle birlikte 11 lerin içine düşen ateş..
 
@boyIebiseyaptim YGS sınavına giren öğrenci ve okul bahçesinde hatim indiren teyzelerimize başarılar. Ygs2017
 
@degisikruhhali Bugün YGS'ye girecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum, Allah zihin açıklığı verir inşallah istediğinizi elde edersiniz.
 
Siz de bu sınava girdiyseniz 2017 YGS sınavı sorularının yorumlarını haberimizin yorum bölümüne yazabilir milyonlarca kişiye Yüksek Öğretime Geçiş sınav yorumlarını okutabilirsiniz.
 
YGS SONUÇLARI NASIL NEREDEN ÖĞRENİLECEK?
 
YGS sonuç belgesi adaylara gönderilmeyecek. Adaylar, YGS sonuçlarını, TC. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin (https://sonuc.osym.gov.tr) internet adresinden öğrenebilecek.Sonuçlar 28 Mart 2017'de açıklanacak.
 
2017 YGS BARAJ PUANI KAÇ? LYS'YE GİRME HAKKI NASIL ELDE EDİLİYOR?
 
YGS puanlarından en az biri 180 ve daha fazla olan adaylar isterlerse LYS’lere başvurabilecek. LYS’lere başvurular, 4-17 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.