Zarar verilmiş toplu taşıma araçları, trafik işaret levhaları veya oyun parklarını gördüğünüzde neler hissediyorsunuz

Zarar verilmiş toplu taşıma araçları, trafik işaret levhaları veya oyun parklarını gördüğünüzde neler hissediyorsunuz
Zarar verilmiş toplu taşıma araçları, trafik işaret levhaları veya oyun parklarını gördüğünüzde neler hissediyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Okul, stadyum, cami, çeşme, park, oyun alanı, spor salonu, toplu taşıma araçları vb. kamu malıdır. Kamu malları milletimizin ortak malıdır. Milletimizin ortak malını özenli kullanmalı, onları korumalıyız. Zarar verilen, kullanılamaz hâle getirilen kamu mallarının onarılması ya da yerine yenilerinin yapılmasının ülkemizin ekonomisini olumsuz yönde etkileyeceğini bilmeliyiz.

Toplu taşıma araçları, şehir hatlarında ve şehirler arası ulaşımda sıklıkla kullanılmaktadır. Toplu taşımada çok sayıda insan bir arada taşındığı için bir seyahat güvenliği her daim sağlanmak zorundadır. Bunun için toplu taşıma araçları sürekli bakım görmek durumundadır.

Toplu taşıma araçlarına verilen zararlar da bulunmaktadır. Sürekli kullanılan bu araçları bilinçsiz olarak kullanan kişiler araçlara zarar vermektedir. Bu da tehlikeli yolculuk yapmaya neden olmaktadır. Bütün bunlara engel olmak için yetkililere haber vermek gerekir. Belediye hizmetlerini gerçekleştiren mercilerle iletişime geçmek, şahit olunduğunda da bu duruma kesinlikle engel de olmak gerekir.

11
3
0
1
4
2
8
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.