1 Mayısta Okullar Tatil mi Bankalar Hastaneler Açık mı 2013

1 Mayısta Okullar Tatil mi Bankalar Hastaneler Açık mı 2013
1 Mayısta Okullar Tatil mi Bankalar Hastaneler Açık mı 2013

1 Mayıs 2013 bu yıl Çarşamba gününe yani hafta içine denk geliyor. Peki 1 Mayıs’ta okullar tatil mi? Bankalar, hastaneler, sağlık ocakları, vergi daireleri vs. gibi devlet daireleri açık olacak mı? İşte sorunun cevabı;

1 Mayıs 2013 Resmi Tatil

1 Mayıs’ın resmi tatil ilan edilmesi ile birlikte bugünün hafta içi bir güne denk gelmesi durumunda okullar, bankalar, hastaneler vs. gibi devlet daireleri, kurumları da tatil edilecektir.

1 Mayıs 2013′te Okullar  Tatil

İşçi bayramı kutlamaları vesilesi ile resmi tatil ilan edilen bugünün Çarşamba gününe denk gelmesi öğrencileri sevindirdi. 1 Mayıs 2013 Çarşamba günü öğrenciler 1 gün süreyle tatil yapacaklar.

Bankalar Kapalı

Bankalar da 1 Mayıs 2013′te kapalı olacak. Çarşamba günü resmi tatil olarak kapalı olacak bankalarda işlemler en erken Salı günü yapılabilecek.

1 Mayısta Açık Bankalar; Böyle bir sorgunun olması durumunda belirtmek isteriz ki 1 Mayıs 2013 tarihinde tüm bankalar kapalı tutulacaktır.

Hastaneler, Sağlık Ocakları, Aile Sağlığı Merkezleri de 1 Mayıs’ta Kapalı Olacak

1 Mayıs 2013 Çarşamba günü hastanelerin sadece Acil Poliklinikleri hizmet verecektir. Normal poliklinikler resmi tatil nedeniyle hizmet vermeyecektir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.