12 Haziran AÖL 3. Dönem Sınavı Soruları, Cevapları, Yorumları ( Açık Lise Sınavı Kolay Mıydı? , Zor Muydu? )

12 Haziran AÖL 3. Dönem Sınavı Soruları, Cevapları, Yorumları ( Açık Lise Sınavı Kolay Mıydı? , Zor Muydu? )
12 Haziran 2016 Açık Lise sınav soruları, Açık Öğretim Lisesi 3.dönem sınavı yorumları sitemizde. Aöl Sınavları zor muydu? , Kolay mıydı? , Detaylar ve daha fazlası burada

12 Haziran 2016 AÖL Sınav Soruları, Cevapları , Yorumları ( Sınav Kolay Mıydı? , Zor Muydu? ) 11-12 Haziran 2016 tarihlerinde yapılan Açık Öğretim Lisesi Sınavı hakkında öğrencilerin yorumları, Sınav soruları ve cevapları sitemzde. Siz değerli ziyaretçilerimiz için ilgili sınavları öncesinde ve sonrasında takip etmeye devam ediyoruz. Cumartesi ve Pazar yapılan AÖL 3.Dönem sınavları hakkındaki görüşleri toplamıştık.

Öğrenci Yorumları
Genel itibariyle sınavın kolay olduğu yönünde yorumlar vardı. 12 Haziran 2016 tarihli AÖL sınavı hakkında ne düşünüyorsunuz? , Sınav sizce kolay mıydı? , Zor muydu? Sınav öncesinde ya da sonrasında herhangi bir hata ya da usulsüzlük ile karşılaştınız mı? Bu soruların cevabını bizlerle ve açık öğretim lisesi 3.dönem sınavlarına giren diğer öğrencilerle paylaşabilirsiniz.

Öğrenciler Sınavlar Kolaydı Dedi

 
11-12 haziran 2016 tarihlerinde Milli Eğitim Bakanlığı açık öğretim lisesi, mesleki açık öğretim lisesi, açık ortaokul sınavları yaptı. Sınavların tarihleri MEB tarafından daha önce değiştirilmişti. Bu senenin son AOL sınavları hakkında öğrenciler genellikle sınavın kolay olduğunu dile getirdi. Sizce de sınav kolay mıydı?
 
Sizde yorumlarınızı yorum ekleye tıklayarak paylaşabilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.