20 Aralık-2012/2013 Şampiyonlar Ligi 2.tur kura çekimi CANLI izle!-Galatasaray’ın rakibi kim oldu?

20 Aralık-2012/2013 Şampiyonlar Ligi 2.tur kura çekimi CANLI izle!-Galatasaray’ın rakibi kim oldu?
20.12.2012,ne zaman,hangi kanalda saat kaçta,kura sonuçları,maç tarihleri,Galatasaray’ın rakibi Paris Saint-Germain,FC Schalke,B.Dortmund,Juventus,Bayern Münich,FC Barcelona,ilk maçı ne zaman nerede,2.tur kura maç tarihleri

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’ndaki altı maç sonunda üç galibiyet, bir beraberlik ve iki mağlubiyetle 10 puan toplayarak Manchester United’ın ardından ikinci sırada bir üst tura yükselen Galatasaray’ın ikinci turdaki muhtemel rakipleri belli oldu. 

Grubunda ikinci sırayı alan takımımız, ilk tur grup aşamasını lider olarak tamamlayan yedi takımdan biriyle eşleşecek. Galatasaray’ın muhtemel rakipleri şu şekilde:

A Grubu: Paris Saint-Germain FC (Fransa)
B Grubu: FC Schalke 04 (Almanya)
C Grubu: Malaga CF (İspanya)
D Grubu: Borussia Dortmund (Almanya)
E Grubu: Juventus (İtalya)
F Grubu: FC Bayern Münih (Almanya)
G Grubu: FC Barcelona (İspanya)

NTV Spor Canlı Yayın İzlemek için tıklayınız

Aynı ülke temsilcilerinin ve aynı gruptan üst tura çıkan takımların birbirleriyle eşleşme ihtimalinin olmadığı kura çekiminde FC Porto (Portekiz), Arsenal FC (İngiltere), AC Milan(İtalya), Real Madrid CF (İspanya), FC Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Valencia CF(İspanya) ve Manchester United (İngiltere) muhtemel rakiplerimiz arasında yer almıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ikinci tur kuraları, 20 Aralık 2012 Çarşamba günü, İsviçre’nin Nyon kentindeki törenin ardından belirlenecek. İkinci turdaki ilk maçlar; 12-13, 19-20 Şubat 2012 tarihlerinde oynanırken 5-6, 12-13 Mart 2012 tarihlerinde gerçekleşecek olan rövanş karşılaşmalarının ardından çeyrek final aşamasına yükselen takımlar belirlenecek.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci turundaki ilk maçı (grubunu ikinci tamamladığı için) Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynayacak. Rövanş mücadelesi deplasmanda olacak.

NTV Spor Canlı Yayın İzlemek için tıklayınız

İşte eşleşmeler:

GALATASARAY - Schalke 04
Celtic - Juventus
Arsenal - Bayern Münih
Shakhtar Donetsk - Borussia Dortmund
Milan - Barcelona
Real Madrid - Manchester United
Valencia - Paris Saint Germain
Porto - Malaga

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.