2014 AÖL Sınav Sonuçları Açıklanıyor Öğren Sınav Sonuçlarını TC No ile öğren

2014 AÖL Sınav Sonuçları Açıklanıyor Öğren Sınav Sonuçlarını TC No ile öğren
2014 aöl sınav sonuçları2014 AÖL Sınav sonuçları.2014 AÖL Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak. 2014 AÖL Sınav ocak sınav sonuçları. 2014 AÖL Sınav 04-05 Ocak sınav sonuçları 1. Dönem aöl sınav sonuçları tüm ayrıntıları sitesinden öğrenebilirsiniz.

2014 AÖL Sınav sonuçları.2014 AÖL Sınav  sonuçları ne zaman açıklanacak. 2014 AÖL Sınav ocak sınav sonuçları 2014 AÖL Sınav 04-05 Ocak sınav sonuçları 1. Dönem AÖL - Açık Lise Sınav sonuçları tüm ayrıntıları sitesinden öğrenebilirsiniz.

AÖL SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

I. Dönem Sınav Sonuçları Duyurusu (14 Şubat 2014)
İş takvimimizde 13 Şubat 2014 tarihinde açıklanacağı duyurulan Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem sınav sonuçları YEĞİTEK’e bağlı Ölçme Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığınca Müdürlüğümüze teslim edilmediğinden açıklanamamıştır.
 
Öğrencilerimizin web sayfamızı takip etmeleri önemle duyurulur.

Türkiye de binlerce kişinin girdiği AÖL sınavı henüz sonuçlanmadı sonuçlandığında verdiğimiz linkler aktif hale gelecektir tüm ayrıntıları sitesinden öğrenebilirsiniz.

4-5 Ocak AÖL sınavında Türkiye genelinde binlerce kişi sınava girdi merak ettikleri sınavın ne zaman açıklanacağı sınav tahmini olarak yaklaşık bir aya yakın sonra açıklanılır ama bu bilgi kesin değil ne zaman açıklanacağı tam olarak belli değil kesin bilgiler geldikçe sizleri bilgilendireceğiz tüm ayrıntıları sitesinden öğrenebilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.