2016 İSG Sınav Soruları nasıldı

2016 İSG Sınav Soruları nasıldı
2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2016 İSG) yarın uygulandı.

2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2016-İSG) için heyecanlı bekleyiş sona erdi ve söz konusu sınavlar yapıldı. Sınavın öncesi ve sonrasında siz değerli ziyaretçilerimizi her konuda bilgilendirmeye devam ediyoruz. Sınavlar hakkında düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Sizce Sınav Zor Muydu? Kolay Mıydı?
 
Sizce sınav zor muydı, Kolay mıydı? Her zaman olduğu gibi sınavlar hakkında tüm düşüncelerinizi dikkate alıyoruz.
 
Hatalı Soru Var Mıydı?
 
2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2016-İSG) hakkında tüm düşüncelerinizi bizimle paylaşın. Sorular ve cevapları sınava giren diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.
 
Sınav sonuçları 15 Aralık 2016 Perşembe günü açıklanacaktır.  

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.