2017 MEB YGS 3. Deneme Sınavı

2017 MEB YGS 3. Deneme Sınavı
Üniversite sınavlarına hazırlanan 12. sınıf ve mezun öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde genel başarı düzeylerini ölçmek, sınav kaygılarını düşürmek, sınav pratiği oluşturmak amacıyla YGS 3. Değerlendirme Sınavı yayınlandı.
12.Sınıf ve Mezun öğrencilerin üniversite hazırlık sürecinde genel başarı düzeylerini ölçmek, sınav kaygılarını düşürmek, sınav pratiği oluşturmak amacıyla hazırlanan 12.Sınıf ve Mezun Öğrenciler İçin Üniversite Hazırlık YGS 3. Değerlendirme Sınavı, 03.03.2017 tarihi itibarıyla yayımlanmıştır.
 
Millî Eğitim Bakanlığının tüm sınıf düzeylerinde hazırladığı Kazanım Kavrama Testleri ile Değerlendirme Sınavlarına Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün aşağıdaki internet adresinden PDF formatında erişilebilmektedir: "http://odsgm.meb.gov.tr/kurslar".
 
 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.