2019 AÖL 2. dönem sınavları saat kaçta

2019 AÖL 2. dönem sınavları saat kaçta
Milyonlarca öğrenci AÖL 2. dönem sınavları ne zaman şeklindeki sorulara bir süredir cevap arıyordu. Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Liseleri (AÖL) sınav tarihlerini yayınladı. Peki, AÖL 2. dönem sınavı ne zaman ve saat kaçta olacak? İşte detaylar...

2019 AÖL 2. dönem sınavları ne zaman? Sorusunun yanıtı belli oldu. Liseyi açıktan tamamlamak isteyen öğrenciler bahar dönemi kayıtlarını yaptırmasının ardından MEB sınav tarihlerini resmi internet sayfasında bildirdi.

2019 AÖL 2. DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN? 

Milli Eğitim Bakanlığı'nın duyurusuna göre, AÖL 2. dönem sınavları 06-07 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek. İkinci dönem sınavları yeni kitaplardan sorumlu tutulacak.

AÖL 2. DÖNEM SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın bildirisine göre AÖL sınav giriş belgesi 03 Nisan 2019 tarihi itibariyle yayınlanacak.

AÖL SINAVI SAAT KAÇTA YAPILIYOR?

AÖL sınavlarında her soru 4 şıktan oluşmaktadır ve bu sınavlarda 4 yanlış bir doğruyu götürmez. Bu sınav için yapılan açıklamaya göre ÖSYM sistemi olan dört yanlışın bir doğruyu götürme uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı'ın sınav sisteminde yine yer almayacak. MEB sadece doğru yapılan sorular üzerinden puanlama hesabı yapacak.

aol-2.-donem-sinav-saati.jpg

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum