25 Nisan 2015 Ziraat Bankası Personel Alım Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları

25 Nisan 2015 Ziraat Bankası Personel Alım Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları
25 Nisan 2015 Ziraat Bankası Personel Alım Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Ziraat Bankası sınavla personel alımı ilanı detayları belli oldu.

25 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan Ziraat Bankası Personel Alımı Sınavı sonuçlarına göre, Müfettiş Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Avukat alımı yapılacak.

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIM SINAVI TARİHİ

Ziraat Bankası gerek gördüğü personel alımları için sınav şartı arıyor. Her yıl belli periyotlarda alım yapan banka, Türkiye genelinde toplu sınavlar gerçekleştiriyor. Verdiği ilanlar ile sınavlarını duyuran kurum, sınav öncesinde kaç personel alımı yapacağını kamuoyuyla paylaşıyor. Binlerce kişinin işe girmek için başvurduğu kurum, 25 Nisan 2015 cumartesi günü sınav gerçekleştiriyor.

ZİRAAT BANKASI 150 PERSONEL ALACAK

25 Nisan’da gerçekleştirilecek sınavın sonuçlarına göre Ziraat Bankası’nın Teftiş Kurulu’nda görevlendirilmek üzere 35 Müfettiş Yardımcısı, kurumun İstanbul’daki Genel Müdürlük Birimleri ile Kurumsal ve Girişimci Şubelerinde görevlendirilmek üzere 100 Uzman Yardımcısı, Hukuk Müşavirliği ve Kredi Risk Tasfiye Bölüm Başkanlığı’nda görevlendirilmek üzere 15 Avukat alımı yapılacak.

ZİRAAT BANKASI MÜLAKATI

Düzenlenen yazılı sınavdan başarıyla geçen adaylar, mülakat aşaması için Ziraat Bankası’na davet edilecek. Mülakatın başarıyla sonuçlanabilmesi için sınavdan geçen adayların daha önce mülakatlarda sorulan sorular hakkında bilgi edinmesi tavsiye ediliyor. İnternet üzerinde birçok forumda konuyla ilgili paylaşılan tecrübeler adaylara ışık tutuyor. Bu sorular adayların başarı şansını oldukça artırıyor.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.