30-31 Mayıs 2015 Açık Öğretim Lisesi Sınav Giriş Belgesi

30-31 Mayıs 2015 Açık Öğretim Lisesi Sınav Giriş Belgesi
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan Açık Öğretim Lisesi her yıl, sınav açık öğretim lisesi takvimi yayınlamaktadır.

30-31 Mayıs 2015 Açık Öğretim Lisesi Sınav Giriş Belgesini Nasıl Alabilirim?

Açık öğretim lisesi web sayfası üzerinden 30-31 mayıs 2015 açık öğretim lisesi sınav giriş belgesi alma işleminizi yapabilirsiniz. Bununla ilgili bağlantı aşağıda size verilmiştir. Açık öğretim lisesi web sayfasında bütün açık öğretim öğrencileri için öğrenci giriş bulunmaktadır. Bu bölümde sınav yerinizi, sınav sonuçlarınızı, geçmiş olduğunuz derslerinizi, genel bilgilerinizi görebilirsiniz.
İlgili linke tıkladığınızda açılacak olan sayfada karşınıza güvenlik kodu, öğrenci numarası ve şifre bilgisini yazabileceğiniz bir bölüm bulunmaktadır. Güvenlik kodu bölümüne görmüş olduğunuz karakterleri, öğrenci numarası bölümüne açık öğretim öğrenci numaranızı, şifre bölümüne de açık öğretim lisesi şifrenizi yazıp giriş için tıklayın butonuna tıklayıp sisteme giriş yapın.
Açılacak olan sayfadan sınavlar bölümünde bulunan sınav giriş yeri bölümüne tıklayıp sınava gireceğiniz yeri görebilirsiniz. Açık öğretim lisesi sınavına girebilmek için açmış olduğunuz bu sayfanın bilgisayar çıktısını almalısınız.

Açık Öğretim Lisesi Sınavında Yanınızda Bulunduracağınız Evraklar Nelerdir?

Açık öğretim lisesi sınavına girmeden önce bazı evrakları yanımızda bulundurmamız gerekmektedir. Bunlar;
  • Sınav giriş belgesi

  • Öğrenci kimlik kartı

  • TC numaralı ve fotoğraflı kimlik
30-31 Mayıs 2015 açık öğretim lisesi sınav giriş belgenizi almak için TIKLAYIN…

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.