6-7 Nisan AÖL 2. Dönem AÖL Sınav Sonuçları

6-7 Nisan AÖL 2. Dönem AÖL Sınav Sonuçları
6-7 Nisan 2. dönem AÖL sınav sonuçları sınava giren öğrenciler tarafından merak ediliyor.

6-7 Nisan Cumartesi pazar günü yapılan 2.dönem AÖL sınav soruları cevapları ne zaman açıklanacak? İşte AÖL sınav sonuçları sorgulama ekranı ve 6-7 Nisan 2. dönem AÖL sınav sonuçları..

AÖL SINAV SORU VE CEVAPLARI KİTAPÇIĞI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 2.dönem AÖL sınavları 6 ve 7 Nisan tarihlerinde yapıldı. Geçtiğimiz yıllara baktığımız zaman AÖL sınav soru ve cevaplarının sınavdan hemen sonra açıklandığını görüyoruz. 

1. Oturum Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı İçin Tıklayınız

2. Oturum Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı İçin Tıklayınız

3. Oturum Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı İçin Tıklayınız

2.DÖNEM ​AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2. dönem AÖL sınav sonuçları 30 Nisan 2019 tarihinde açıklanacak.

 AÖL 3. DÖNEM TAKVİMİ

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı III. dönem kayıt yenileme işlemleri: 02 - 14 Mayıs 2019
3. dönem ders seçme ve sınav merkezi güncellemesinin açılması: 02 Mayıs 2019
3. dönem ders seçme ve sınav merkezi güncellemesinin kapatılması: 14 Mayıs 2019
3. dönem sınav giriş yerlerinin internette yayınlanmaya başlanılması: 03 Temmuz 2019

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Türkiye genelindeki sınav merkezlerinde gerçekleştirilen Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2. dönem sınavlarının ardından, söz konusu sınavların sonuç açıklama tarihi araştırmaları hız kazandı. Peki, Açık lise sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL sonuç tarihi belli oldu mu?

Vatandaşlar tarafından açık lise olarak da ifade edilen AÖL'de, 2. dönem sınavlarının sonuçlarına ilişkin heyecanlı bekleyiş devam ediyor. AÖL dönem başında yayımladığı 2018-2019 iş takviminde 2. dönem sınavlarına ilişkin sonuç açıklama tarihini de ilan etmişti. İşte, açık lise sınav sonuçlarının MEB tarafından açıklanacağı tarih...

MEB tarafından 6-7 Nisan tarihlerinde Türkiye genelinde gerçekleştirilen sınavların ardından öğrenciler, MEB'in yapacağı açıklamaya kilitlenmişti. Bakanlık, resmi iş takvimi aracılığıyla 2. dönem sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi 30 Nisan olarak duyurdu.

3. DÖNEM KAYIT İŞLEMLERİ

Toplamda 3 dönem olarak tamamlanan 2018-2019 eğitim öğretimin döneminin 3. dönem kayıt işlemi, 02-14 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Ders seçme ekranı ise 2 Mayıs tarihinde erişime açılacak. Sonraki sınavın giriş yerleri ise 3 Temmuz tarihinde görüntülenebilecek.

Öğrenciler, kayıt yenileme ve ders seçme işlemlerini yaptığı 3. dönem sınavlarına 6-7 Temmuz tarihlerinde girecek. Bu sınavın sonuçları ise 1 Ağustos'ta yayımlanacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.