7 Haziran Cuma bankalar, PTT, noter açık mı

7 Haziran Cuma bankalar, PTT, noter açık mı
7 Haziran Cuma bankalar açık mı? Cuma günü bankalar, PTT, noterler açık mı sorusu hakkında vatandaşlar araştırma yapmaya başladı.

Cuma günü bankalar açık mı? 7 Haziran Cuma bankalar, PTT, noter açık mı?

Ramazan Bayramı 3 Haziran Pazartesi arefe gününün ardından 4-5-6 Haziran'da kutlanıyor. Yarım gün kabul edilen arefe günü ve 7 Haziran Cuma günü ise kamu kuruluşlarında tatil olacak.

Arefe günü öğlene kadar olan bankalar 7 Haziran Cuma günü açık olacak.

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla 3 Haziran 2019 Pazartesi günü yarım gün tatildi ancak 7 Haziran 2019 Cuma günü tam gün çalışacaklar.

PTT şubeleri 7 Haziran Cuma günü işleme açık olacak.

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ NE ZAMAN BİTECEK?

Ramazan bayramı tatil takvimi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan yazılı açıklamayla duyurulmuştu. Ramazan Bayramı tatilinin 3 Haziran Pazartesi 13.00'te başlayıp, 6 Haziran Perşembe günü sona ereceği hatırlatılan idari izin yazısında, şu ifadelere yer verildi:

"Kurum yöneticileri tarafından gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki bütün çalışanların 3 Haziran 2019 Pazartesi günü yarım gün ve 7 Haziran 2019 Cuma günü tam gün idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür."

Kamu kurum ve kuruluşları, 10 Haziran Pazartesi günü itibariyle iş başı yapacak, kısa süre sonra yaz tatiline girecek olan okullar da aynı tarihte açılacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.