Açık Lise kitapları ne zaman dağıtılacak

Açık Lise kitapları ne zaman dağıtılacak
AÖL kitapları ne zaman verilecek, Açık Lise kayıtlarını yaptıran binlerce öğrenci Açık Lise kitapları basıldı mı sorusunun yanıtını arama motorlarında araştırıyor. Haberimizde AÖL kitaplarına dair merak edilen detayları bulabilirsiniz.

2019 -2020 AÖL kitapları ne zaman verilecek? öğrenciler tarafından araştırılıyor. Peki AÖL 1. dönem kitapları basıldı mı? Geçen senenin kitapları dağıtılacak mı? Sınavlardan önce kitaplar verilmiş olur mu? haberimizde AÖL kitapları ile ilgili merak edilen bütün bu soruların yanıtını bulabilirsiniz. 

AÖL KİTAPLAR NE ZAMAN VERİLECEK?

2019 - 2020 eğitim öğretim yılı için AÖL'e kayıt yaptıran binlerce öğrenci sınavlardan önce AÖL 1. dönem kitaplarını bekliyor. Öğrencilerin sınavda büyük yardımcısı olan AÖL kitapları ne zaman dağıtılacak? Açık Öğretim Lisesinde okutulmakta olan AÖL ders kitaplarının tamamı; Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Kurul Kararıyla yenilenen öğretim programları doğrultusunda hazırlanmış ve basılmıştır.

Yeni basılan kitaplar, halk eğitimi merkezlerine en geç 31 Ekim 2018 tarihine kadar ulaştırılmış olacaktır. Halk eğitimi merkezleri öğrencilere yeni basımı yapılan kitapların dağıtımını yapacaktır. Depolarında bulunan önceki yıllara ait kitapları kesinlikle öğrencilere dağıtmayıp, geri dönüşüme gönderecektir.

GÜNCEL DERS KİTAPLARININ PDF FORMATINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖL 1. DÖNEM SINAV TARİHLERİ NE ZAMAN?

 AÖL 1. dönem sınavları 07-08 Aralık 2019 tarihlerinde yapılacak. Açık Öğretim Lisesi öğrencileri 1. dönem sınavları dâhil bundan sonra yapılacak olan sınavlarda yeni kitaplardan sorumlu olacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

30
76
5
23
30
4
116
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum